Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Miért hagyják a szülők futkáro...

Egytitokzatoslány kérdése:

Miért hagyják a szülők futkározni a gyeket lakásban?

Figyelt kérdés

Nem tisztem megítélni, hogy ki mit csinál az életével. Nagy bajom nincs a gyerekekkel. Viszont akik albérletben élnek gyerekekkel és nem a legalsó szinten, azok bele gondoltak már, hogy alattuk is élnek emberek?

Albérletben élünk és több család /pár lakott már felettünk, de ilyet még nem tapasztaltunk. Simán hagyják több mint fél órát futkározni a gyeket, lehet fogócskáznak is apukával. Ez így mind rendben lenne, ha házban élnének és nem zavarnának vele másokat. Van nagy visítás is, hallani az egész folyosón. De az a legnagyobb probléma, hogy konkrétan bele remeg az ablak és lakás a futkározásba/elesésbe /ugrándozásba. Nem tudunk pihenni emiatt. Volt már gyerekekkel élő család felettünk néha egy egy nagyobb zaj volt de ez a mostani napi szinten akár többször is. Az ilyen családos emberek nem gondolnak bele abba, hogy ezzel zavarhatják az alattuk élőket? Vagy úgy élik meg, mintha alattuk csak a föld lenne?

Kíváncsi vagyok hasonló szituációban élők véleményére és az albérletben élő gyerekes családok véleményére is!

aug. 17. 20:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

4-es vagyok: érdekesek a válaszok. Egy rózsadombi társasház "rókalyukában" éltem régen, és amikor pici gyerekként vegigtrappoltam a parkettán anyám rámszólt, hogy ne legyek ilyen hangos, mert az alattunk elő XY nénit zavarom vele. Nem lettem lelki beteg tőle...

Ismeretségi körömben több olyan család is van, ahol a szülők nem birnak a saját gyerekeikkel, a nagyik meg simán lerendezik a rohangálásokat, meg hogy nem hajlandó a gyerek magfogni a felnőtt kezét az utcán, meg a hisztirohamokat stb. Szomorú.

Ettől persze abban teljesen igaza van másoknak, hogy tarsashazban lehet zajra számítani, akaratlanul is, ha meg sz*runk a szomszédokra, akkor pláne.

aug. 18. 07:21
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem le kell menni a gyerekkel.a játszótérre, és akkor nem otthon fogják kiélni a mozgásigényüket. Arra már lusták a szülők, hogy foglalkozzanak is a gyerekükkel, akit a csok miatt megcsináltak, könnyebb a szomszédot szidni, hogy besavanyodott, ha zavarja a zaj.
aug. 18. 08:40
 13/13 anonim ***** válasza:
63%
Mert nevelni azt nem képesek a gyereket, csak megcsinálni tudták. De ha én hallgatnom hangosan a zenét, akkor tuti lejönnének a véranyucik, hogy nem tud pihenni a gyerekük.
aug. 29. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!