Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlők szelektálásában...

Albérlők szelektálásában tippek, tanácsok?

Figyelt kérdés
Nálam már általában az első telefonhívásnál eldől. Lehet, hogy ezzel sok potenciális albérlőt elszalasztok, de aki arra nem képes, hogy bemutatkozzon, vagy normálisan visszaírjon egy e-mail-re, arra én nem szívesen bízom a vagyonom.

aug. 11. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
28%
Ha neked ilyen konkrét elképzeléseid vannak, akkor milyen tanácsokra vársz?
aug. 11. 11:22
 2/11 anonim ***** válasza:
72%

Jogos az előző kérdés. Mit tanácsoljunk annak aki eleve el tudja dönteni már egy telefon alapján, hogy kivel ne is álljon szóba?

Jó ha ennyire határozott vagy. Pont. A kevés maradékból meg ugyanígy el fogod tudni dönteni.

aug. 11. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
23%
Lakásod sincs te csoro, itt teszed magad
aug. 11. 13:11
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ez első szűrésnek jó.
aug. 11. 13:37
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Van-e munkahelye, ki tudja-e fizetni a kauciót, tud-e értelmesen beszélni stb.
aug. 11. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:
66%
Én például beleírom a hirdetésbe, hogy gyermektelen "magyar" párnak, feltétel: kölcsönös szimpátia. De kétségtelenül nehéz.
aug. 11. 18:24
 7/11 anonim ***** válasza:
37%
ne legyen gyerek, ne legyen kutya. A magyar nem feltétlen alap.
aug. 11. 18:26
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
#7: Azt arra értem, hogy ne legyen familiárisan hiperpigmentált. De ha van jobb ötleted ennek a polkorrekt megfogalmazására, akkor kérlek írd le azt is.
aug. 11. 20:11
 9/11 anonim ***** válasza:
28%
Ez a borszinmania nalunk van csak. A vilagon az emberek nagy resze szines es nagyon normalis.
aug. 11. 20:19
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
#9: Ez nem igaz. A sötétebb bőrű emberekkel mindenhol több a probléma. Vannak kívételek, de nagy általánosságban igaz. És ha van egy lakásom, ami az enyém, akkor had döntsem már én el, hogy kinek adom ki és mi alapján döntök.
aug. 11. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!