Beköltöznétek havi 50 000 Ft + rezsiért a budapesti Hős utcába?
Figyelt kérdés
Elvileg kiürítették, és egy ingatlan hirdetésbe leírták, hogy megnyerték a pert, az épület marad.aug. 1. 08:25
11/22 A kérdező kommentje:
Mégis hirdetik, és már 6 éve mondják, hogy lebontják... Szerintem nem fogják lebontani, akkor nem írna a tulaj, hogy rendbetétel lesz.. amekkora lakhatási válság vagy Budapesten, szerintem rendbe hozzák, és bérlakások lesznek belőlük, mint anno 1940-es években, csak ide nem fog kellene 40-50 év míg lecsúszon a színvonal ismét, bár még mindig elég problémás szerintem a környék, szegény Gyöngyi nénit 2022-ben ölték meg ott, és azóta csak pár emberrel van kevesebb.. na mindegy, vissza fognak jönni a PROBLÉMÁs alakok, vagy ha nem, újak jönnek.
aug. 1. 09:26
13/22 A kérdező kommentje:
Gyöngyi néni egy 62 éves asszony volt. Az ATV riportere évente ki jár a Hős utcába forgatni, Gyöngyi néni adott interjút. Gyöngyi néni gyűlölt a Hős utcába élni, gyerekei néha jöttek látogatóba, de féltek ők is. Gyöngyi néni mindenkin segített akin tudott, és sajnos ez volt a veszte. 2 embernek nem nevezhető véglény kért tőle 200 ezret, Gyöngyi néni nem adott, lakásra gyűjtött, asztalánál 400 ezer forintot tárolt. Ez a két embernek nem nevezhető óvszermaradvány, megkéselték a nénit, pénzt ellopták, és rágyújtották a lakást. Hetek választották el Gyöngyi nénit, hogy elköltözzön onnan. Felháborító, undorító.
aug. 1. 10:08
14/22 anonim válasza:
Az önkormányzat és az állam kéz a kézben magasról tojik a lakhatási válságra. Ha ott a TEK műveleti központot akar akkor lesz is, ez csak idő kérdése. Persze meggondolhatják magukat, de emlékeztetőül, ha normális élethelyzetben lévő embereket is saját tulajdonukból úgy baxnak az utcára mint macskát szarni akkor a hős utcában se lesz biztonságod, hiába fizeted az albérleted.
15/22 A kérdező kommentje:
Valószerűtlen amit írsz, mert nem kinálnának lakást kiadásra. Ez nem így működik, főleg ha szerződés van.
aug. 1. 10:36
16/22 anonim válasza:
Wlapos rendbetételre szorul és nem költözhető rögtön
17/22 anonim válasza:
Úgy írod, mintha ez lenne az első putri amit fel akarnának számolni. Vidéken rengeteg ilyen megtörtént az elmúlt 10 évben. Egyszerűen balesetveszélyes vagy emberi lakhatásra alkalmatlannak nyílvánítják, és fel is út le is út. Pár tollvonás az egész. Itt nehezítik a civil jogi aktivisták, de ők is csak az időt húzzák.
18/22 anonim válasza:
"Mégis hirdetik, és már 6 éve mondják, hogy lebontják... Szerintem nem fogják lebontani, akkor nem írna a tulaj, hogy rendbetétel lesz.. amekkora lakhatási válság vagy Budapesten"
Ugye most viccelsz.
Le fogják bontani, mert életveszélyes. A tulaj meg addig pénzt akar belőle csinálni, pont nem érdekli, hogy hány hónap múlva kerül az utcára az albérlő, és addig mennyit költ rá.
Pont ezért nem költ rá, mert menne a kukába hamarosan.
19/22 anonim válasza:
Atvagas ez az egész. Milyen pert nyert volna meg? Haggggyad mar. Ellesz bontva az a roncshalmaz, életemben 1x arra kellett mennem villamossal, és még úgy sosem szorítottam magamhoz az ertekeimet mint akkor. Ha fizetnének se mennek oda,ha igaz a hirdetés ha nem.
20/22 anonim válasza:
"Ez az épület valószinüleg maga az űrhalyó amivel a bidám-dibámok a Földre érkeztek"
Tolvajkergetők
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!