Hol laknátok szívesebben ezek közül a budapesti kerületek közül?
Költözésen töröm a fejemet, nagyjából 220e ft + rezsi a maximum keret, de nem tudok dűlőre jutni. Heti 1x kell bejárjak az irodába, amúgy otthonról dolgozom, tehát a távolság annyira nem lényeges, de mindenképp belső kerületben gondolkozom, agglo pedig kizárva.
Szeretem a Városligetet, utána jön rangsorban a Margit-sziget, de utóbbiba ritkán járok. Őszintén szólva, most ebben a nagyon nagy nyári melegben, csak ritkábban mozdulok ki ezekre a helyekre is, viszont tavasszal, ősszel sokat.
11. kerületet dicséri a legtöbb barátom, ismerősöm, akiket megkérdeztem a dologról, de engem annyira nem vonz Buda, viszont sosem éltem ott életvitelszerűen így nem tudok nyilatkozni mérvadóan. A Gellért-hegy közelében viszont már melóztam és semmi sem maradt meg, csak a tele emelkedővel rendelkező utcák.
Ami bejön:
14. kerület
13. kerület
6-7. kerület
Egyedül költöznék, kis garzon lakást keresek.

V. kerületről mesélnél még?
Melyik utca esetleg? Az is elég nagy terület.
13. kerület tetszik tán a legjobban, de az a baj, hogy az olcsóbb albérletek többsége már majdnem Újpest, ami újlipót, meg itt a Szent István körút fele van az már nem a 220.000 Ft-os kategória.

Ha nem a Margit-sziget lenne a cél, meg a Városliget, akkor XI. kerület
De ezek után én az úticélokhoz lőném be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!