Nem is vettük volna ki, ha a tulajdonos nem jelent be minket, mert nem szeretnék mindig vidékre utazni, ha orvoshoz kell mennem.
2024. júl. 3. 13:36
2/9 anonim válasza:
Be. De az elozoben nem voltam.
Semmi nem tortenik ha nem vagy
2024. júl. 3. 13:44
3/9 anonim válasza:
Nekem diák bérlőim vannak. Mondtam,hogy jelentkezzenek be, de nem akartak. Ők mondjuk sokszor haza mennek hétvégén, meg vizsgaidőszakokban, szünidőkben. Még városkártyát is igényelhetnének, ha bejelentkeznének, de ennek ellenére sem tették.
2024. júl. 3. 13:53
4/9 anonim válasza:
Be vagyok jelentve, kellett az orvos miatt.
2024. júl. 3. 14:03
5/9 anonim válasza:
Majdnem 10 évig nem voltam bejelentve, nem engedték.
2024. júl. 3. 16:41
6/9 anonim válasza:
Nem vagyok, de lehetnék. Innen 40 percre nőttem fel, orvoshoz 20 percre innen vagyok bejelentve, így ilyen szempontból tökmindegy. Amúgy meg háziorvosnál sem jártam már évek óta, ha kellett gyógyszer felírta telefonon, máskülönben meg magánba járok.
2024. júl. 3. 17:25
7/9 anonim válasza:
Nem vagyunk bejelentve. Mivel a saját lakásunk egy utcával arrébb van, ott az állandó lakcímünk, nem oszt-szoroz (orvos, gyerekorvos, bölcsi, parkolás… körzetileg ugyanaz). Semmi következménye nincs, max a fent felsoroltak miatt lehet neked problémás.
2024. júl. 3. 19:47
8/9 anonim válasza:
Igen, be vagyok jelentkezve a lakcímre.
1. Olyan elő sem fordulhat, hogy nem lehet/nem engedik.
2. Törvényi kötelességem bejelentkezni.
3. Kell a háziorvoshoz (bár szabad orvosválasztás van, de annyira mégsem az).
4. Parkolás miatt is (ez főleg Budapest bizonyos részein lényeges, ahol van lakcím szerinti ingyenes parkolás).
2024. júl. 10. 13:58
9/9 anonim válasza:
Elvileg kötelező volna bejelentkezni.
Én 10 albérletben laktam életem során, 1x sem voltam bejelentkezve sehova es sose láttam hátrányát. Haziorvosom vidéken van, mióta online is fel írják a receptet, meg táppénzes papírt elfogadják elektronikus formában abszolút nem is érzem a fontosságát. Háziorvosommal pedig jó viszonyba vagyok, nem is szeretnek máshova tartozni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!