Albérlet vagy önkormányzati lakás?
Tudom mindkettő bérlemény,de melyik a jobb választás?
Melyik a jobb,ha piaci alapon bérelsz egy lakást vagy egy önkormányzati lakást bérelsz?
30ezer ft-ot?????
Most ugye ez csak egy vicc?
Gondoltam,hogy olcsóbb valamivel de ez.....
Laktam önkormányzatiban. Lehetőleg soha többé! Igaz,hogy olcsóbb, bár felénk már az sem teljesen igaz. Vannak helyek, ahol lassan annyi lesz, mint egy albérlet. Ismerősnek egy 35nm-es rossz állapotú lakásért 30-at kellett fizetni, egy másiknak állítólag közel 70-et, mert bejelentett munkahelye volt.
Hozzájutni is esélytelen szinte. Ahol laktunk, ott úgy működött, hogy pályázni lehetett. Volt egy fix összeg, és aki azon kívűl! a legtöbbet ajánlotta, az nyerte x évre. Tehát itt sem az, aki rászorulna, hanem akinek több pénze van. Plusz, természetesen vállalnia kellett, hogy az ezer éves ,lepusztult lakást felújítja.Plusz fizeti a lakbért. Aztán ismerős is beleölt egy nagyobb összeget, majd 5 év múlva nem hosszabbították meg a szerződését. Tudnék mesélni, én azt mondtam, soha többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!