Ki hogyan oldja meg a drága albérletek kifizetését? Katasztrofálisak az albérlet árak?! Egy átlagos lakás több pénzért kiadó mint a minimálbér összege Magyarországon?! Havi negyed millió forintért?!
Bocsi, ha saját magad nem tudod fenntartani akkor minek háziállat?
Lehetőség - igény, össze kell egyeztetni és nem álmodozni, túlvállalni.
Ez hely függő is. Pesten 100 felett van jóval persze aki ott vesz ki lakást keres is fél millió felett gondolom.
De pl nálunk Borsodba is 80-100 ezer...
Nekem saját lakásom van egyedülállóként és minimál bérrel így is épp hogy elég...
Ha bérelném kise jönnék szerintem.
Egy csajt mindenképp össze kell szednem mert 2 embernek másabb.
14# igen tudom.
De 200-500 ezres albérletet vagy többen bérelnek vagy valami jól kereső egyén az illető.
Mert minmálbéres fizetéssel nem tudna bérelni egy ember magának.
#13: nem mondta senki, hogy üsse agyon az állatot. Inkább azt, hogy ne vállaljon be újat ha nincs rá pénze.
A kérdésben nem volt róla szó, hogy eddig jól ment minden és most omlott össze az élete.
Aki 5 éve minimálbért keresett, az akkor se volt jó helyzetben, ahogy most se.
Sokaknak romlott le a helyzete a covid óta. 2018-ban pl egy 300 ezres fizetésből tök jól ki lehetett jönni, ma már "semmire" nem elég. És nem midenki fizetését emelik inflációkövető módon
(pl tanárok ugye...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!