Péntektől lakunk az új otthonunkban (panelből családi) és idáig még hiányzik a régi otthon. Mennyi idő alatt lehet megszokni és megszeretni az újat? Ráadásul 2 gyermekkel. A kicsi ma rengeteget hisztizett.
Te hisztizel.
A gyerek az gyerek, amikor körülötte megváltoznak a dolgok akkor nehezen kezelik. NEKED mi bajod van, hogy a sokadik kérdést írod ki a költözésetekről?
Majd megszokod. Most örülnöd kellene, hogy sikerült, panel helyett családi házban lakhattok. A gyerekeknek te tudod biztosítani, hogy jól érezzék magukat, ezzel foglalkozz és aztán majd nem lesz már miről kérdést kiírnod.
Amúgy szerintem ez már a szokásos random gyakoris kamukèrdès, eddig ez a tèma egyáltalán nem jött elő ebben a formában, most meg kb már egy hete napi 1-2 "most költöztünk panelből kertesházba,mennyi idő alatt lehet megszokni"
tèmájú kèrdès van, más szövegezèssel 😀
Fél év kellett költözés után, hogy sötétbe úgy tudjak közlekedni, hogy ne rúgják bele semmibe, vagy ne menjek neki semminek.
Másik szempont pedig, amint kipakoltam és meg is találtam a cuccaimat. Aki már legalább 1x költözött az tudja mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!