Most akkor mikor kell fizetnem először?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok első albérletemet vettem ki.
2 havi kaukciot és targyhavit kért a tulajdonos tőlem.
Május 1el lakok bent.
Most nem értem. Májusban is kell fizessek 1 havi lakbért vagy csak már júniusban?
2024. ápr. 21. 08:29
3/9 anonim válasza:
A tárgyhavi májusra hónapra szól, azt már kifizetted. Ezért neked legközelebb a hatodik hónapra szóló bérleti díjat kell majd fizetned.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 3as.
2es nagyon okos vagy erre rajöttem én is.
2024. ápr. 21. 09:52
5/9 anonim válasza:
Akkor minek kerdezted? Minden honapban kell fizetned a kaucio nem lelakhato. Azzal akkor fogtok elszamolni ha kikoltozol.
6/9 anonim válasza:
pedig a 2-es és a 3 as ugyanazt írta, csak másképp.
2öt fizetsz előre és a májusit előre. ez 3. májusban valamikor a júniusit fogod előre kifizetni.
7/9 anonim válasza:
Általában előre szokták fizetni úgyhogy 1+2 hónapot kell.
8/9 anonim válasza:
1 hó a bérleti díj, 2 hó a kaució (óvadék) és előre kell fizetni a lakbért.
Vagy szerződéskötéskor kéri a lakbért, és beköltözéskor a kauciót, vagy csak beköltözéskor mindent, rajtatok áll.
Szerződés legyen, mert abban legalább sokminden le van írva és nem kell a többszáz apró kérdésedet egyenként feltenni az ottlakásod alatt.:)
9/9 anonim válasza:
Legközelebb júniusban fizetsz, a júniusi lakbért és a májusi rezsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!