Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nem csak az ingatlan eladásban...

Nem csak az ingatlan eladásban, de a kiadásban is mélypont van?

Figyelt kérdés

Meghirdettem a lakásom, 2 szoba, újépítésű, a metró 5 perc séta, és egy hete egyetlen egy megkeresést sem kaptam.

Az árral nem lehet gond, megnéztem az összes hirdetést hasonló paraméterekkel és jelenleg enyém az egyik legolcsóbb.

(200-ért hirdetem, két szoba, külön wc, kád, vadonatúj lakás, patika minden...)

A hirdetéssel lehet a baj, vagy ennyire nehéz a kiadás?

Ha nem tudom kiadni, mi lehet az alternatíva, Airbnb?

Ahhoz ki kell váltani a vállalkozóit?

2024. ápr. 3. 09:12
1 2
 11/15 Deff ***** válasza:
52%
A 200-az a leírtak alapján teljesen jó ár. Én pont keresek úgyhogy ha átdobod a linket, akkor akár meg tudom mondani hogy mi alapján nem kerül fókuszba.
2024. ápr. 4. 10:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Ide is beteheted a linket.
2024. ápr. 5. 02:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Én megértelek, ember. Én is hasonló cipőben járok, csak én nem Pesten hirdetek. Szerintem már a város összes cigánya rámírt. Normálisnak látszó jelentkező viszont egy sem.
2024. ápr. 8. 07:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint túl drágán hirdeted. Attól, hogy mások is hirdetnek annyiért, attól még nem jelenti annyit, hogy annyit ér. Lehet mások sem tudják annyiért kiadni+ lehet a te lakásod rosszabbul néz ki stb. Döntsd el, mi a fontosabb, hogy ki legyen adva, vagy vársz és közben elesel egy csomó havi lakbértől. Én inkább kiadnám kevesebbért, de neked kell tudni.
2024. ápr. 11. 15:27
 15/15 anonim válasza:
Én pont ilyesmi lakást keresek (normális, dolgozó ember vagyok, állatok és gyerek nélkül). Dobd át a linket ha még keresel bérlőt!
2024. ápr. 12. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!