Albérlet árát növeli, ha vannak bent szőnyegek?
Hat az ugy onmagaban nem. De az izleses, ujszeru butorok, kiegeszitve fuggonnyel es szonyeggel, igen :D
De hiaba a szonyeg, ha a nagymama epp most halt ki a lakasbol es mar 40 eve nem lett felujitva.
Azért mert van szőnyeg, önmagában szerintem nem dobja meg a bérleti díjat (nem tudsz többet kérni érte). Hiszen a leendő bérlői döntés során nagyobb súlya van az ingatlan havi bérleti díjának, a várható havi rezsinek (bérleti díjon felül fizetendő változó költségek), az elhelyezkedésének, szomszédságnak, benapozottságnak, a bérleti szerződés feltételeinek stb.
Manapság már nem jelentős összeg egy szőnyeg, a bérlő akár hozhat is és akkor a stílusának megfelelő lesz.
Én nem örülnék neki. Ki tudja, ki lakott ott előttem, és mi lakik benne. Még takarítás után se szívesen ülnék le rá.
A másik, nem az enyém, vigyázni kell rá. Nem szeretnék plusz költséget emiatt. (A saját - szép világos bézs - szőnyegünknél is úgy indított párom, hogy második nap kifutott a kóla rá... ha a tulajé lett volna, igencsak befeszülök.)
Szóval nekem biztosan nem érne meg pluszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!