Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Megér egy ilyen albérlet 50...

Megér egy ilyen albérlet 50 ezret?

Figyelt kérdés

Márciusban kezdődik majd egy kb 8 hónapos projekt melóm Debrecenben (terv szerint novemberre kész kell legyünk), és addig oda kellene költöznöm, hacsak nem akarok majd napi 170 kilométert ingázni oda-vissza.

Találtam egy eredetileg autószerelő mühelynek épített valamit, tehát tulajdonképpen egy garázs szerelőaknával, stb. Ez megint előnyös lenne, mert megoldaná a parkolás problémát is. Az alapterülete 7x5 méter, amiből le van választva egy kis fürdőszoba és ottvan a vegyestüzelésü központi kazánja. Fölötte egy manzárd van kiépítve, ahol egy szoba+konyha van. Igényesen van megoldva, nekem tetszik.

A fütés miatt vannak fenntartásaim, mert fát kellene vennem, de márciustól novemberig talán kibírom fütés nélkül is, max veszek valami elektromos melegítőt, csak nem tudom, hogy azt bírná-e a 16 amperesre méretezett hálózat.

A másik probléma, hogy most kellene kivegyem, mert vannak rá jelentkezők, így meg másfél hónapig ott állna üresen, és azt is fizetni kell.

2024. jan. 22. 13:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%

Biztosan vannak rá jelentkezők?

Mert ha tényleg és nem csak úgy mondja - a fűtés tényleg kérdéses -, akkor piacképes az ár... akkor mért kérdés, hogy ennyit ér-e?

2024. jan. 22. 13:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Pontosabban a főnököm találta, nem én :D Ő helybeli, és szerinte ettől olcsóbbat nem fogok találni.
2024. jan. 22. 13:47
 3/21 anonim ***** válasza:
73%

Miért nem bérelsz egy szobát valakinél?

Nem lenne egyszerűbb?

2024. jan. 22. 14:12
 4/21 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal egyszerübb lenne, talán olcsóbb is. De így nem kell eltürni az idegen lakótársak esetleges trógerségét. Bármikor vihetek vendéget, meg az autóm is lenne hol tartsam.
2024. jan. 22. 14:19
 5/21 anonim ***** válasza:
93%
Olcsóbbat Debrecenben nem kapsz. Még szobát sem.
2024. jan. 22. 14:25
 6/21 anonim ***** válasza:
93%

Ragadd meg az alkalmat azonnal, mert ez az ár nem ár Debrecenben!!!

Ennyiért kutyaólat sem kapsz!

Ez nagyon olcsónak látszik így leírva.

2024. jan. 22. 17:26
 7/21 A kérdező kommentje:
Basszus, mire eldöntöttem, hogy mégiscsak kiveszem, már el is kelt...fél órával ezelőtt írták alá a szerződést, az ezeletti bérlő pedig mégcsak múlthét pénteken költözött ki.
2024. jan. 22. 17:32
 8/21 anonim ***** válasza:
Jah, a COVID ota aranyarak lettek debrecenben, elado es kiado ingatlan fronton egyarant... felverte a fidiMaffia az arakat. Ezt jol bizonyitja, hogy meg egy ilyen putrit is elkapkodnak par nap alatt.
2024. jan. 22. 20:39
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Így jártál...

Tavaly márciusban a hirdetés (Jófogás) megjelenése után 1 órával már az albérleti szerződést írtuk alá az Újkertben.

2024. jan. 22. 20:43
 10/21 anonim ***** válasza:
21%
Ennyiért egy normális panel lakás szobát ki tudsz venni, nagyon sok albérlet van üresen Debrecenben.
2024. jan. 23. 11:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!