Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Debrecenben lehet még igényes...

Debrecenben lehet még igényes albérletet találni?

Figyelt kérdés
Fél éve próbálkozom lakáshoz jutni Debrecenben, de egyszerűen nem akar összejönni. 180 ezer bérleti díj a plafon. Ami eddig ár-érték arányban korrekt, felújított, fiatalos, modern lakás volt, azt a szerződés megírása előtt 2-3 nappal, mondvacsinált indokkal visszamondták, nem foglalkozva azzal, hogy én esetleg utcára kerülök. Mivel ugye a jelenlegi albérletben is jelezni kell, hogy költözni szeretnék és ne hosszabbítsunk szerződést.

2024. jan. 4. 21:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

"De arra még mindig nem kaptam választ, hogy ha van egy saját lakásom és kiadom albérletbe, miért ráfizetés nekem...? :) "

Kívánom neked, hogy próbáld ki majd egyszer, és te légy a bérbeadó...

Nem mindig ráfizetéses, de a nagyobb kockázatot a bérbeadó vállalja!

Ha normális a bérlő, akkor mindenki jól jár, ha nem, akkor kölcsönösen nagy cumi is lehet belőle.

2024. jan. 5. 21:40
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem kívánok vitát nyitni semmiből sem, csak feltettem a kérdést. Természetesen mind a két nézőpontot meg lehet érteni, viszont az roppantul pofátlanság, hogy horribilis árakon mozognak az olyan albérletek, ahol éppen húztak egy ecsetvonást és "teljeskörűen felújított!!" jelzőt aggatnak rá... Erre akartam kitérni, nyilván vannak normális lakások elérhető áron, viszont nagyon kevés a válogatási lehetőség. Szerintem nem luxus a mai világban, hogy igényesen, nem pedig kókány módon van összemázolva minden IS...
2024. jan. 5. 22:26
 23/24 anonim ***** válasza:
84%

"180.000 Ft-ért megkapod dédnagyapád zongoráját, kapsz egy ütött-kopott szőnyeget, recsegő parkettán!"

Rakasd le a trágya laminált padlót, amit még az NDK-ban találtak ki ideiglenes burkolatként, az igazán fiatalos.

2024. jan. 5. 23:09
 24/24 anonim ***** válasza:
75%
Normálism fiatalosan berendezett, jól felszerelt, jó állapotú 35 nm-es másfél szobás lakást már 120-ért is ki lehet venni a vénkertben. Tudom, mert egy haverom annyiért adja ki egy egyedülálló dolgozó fiatalnak. Az 50 nm-esek 130-tól indulnak. Vannak simán jó állapotú, gépestett bútorozott lakások a vénkertben és az újkertben is. 180-ért már újépítésűt is ki lehet venni. A Libakert a külföldi egyetemisták miatt drágább mint a város többi része, egy magyar dolgozó fiatalnak nem ott érdemes keresgélnie.
2024. jan. 6. 03:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!