Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ennyiből kilehet jönni szerint...

Ennyiből kilehet jönni szerintetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Az élet úgy hozta, hogy albérletbe kell költözzek. A jelenlegi otthonomból semmit se tudok magammal vinni, azonban a berendezést megtudom vásárolni. Ezután már nullán leszek, szóval csak a havi fizetésem fog maradni minden hónapban.

Az albérleti díjam 150 ezer forint lesz. A mostani lakó 20 ezer forint rezsit mondott, így 170.000.

Egyedülálló leszek, 34 éves férfi vagyok. Más kiadásom nincs.

A munkahelyen a lakásomtol gyalog elérhető lesz, egyébként van autóm de csak bevasarolni vagy ide-oda menni használnám ezért erre havi 15ezret számolok.

Internet tv telefon 20 ezer forint lesz.

Összesen lakbér és a fentiek 200.000 ftot fognak jelenteni.

A fizetésem 380.000 - 420.000 Ft között alakul. Inkább 380.000 ft-al számolok.

Azt jelenti, hogy élelem, háztartásra maradna 180.000 Ft minden hónapban.

Szeretném úgy csinálni, hogy minden hónapban valamennyi pénzem maradjon, hogy 3-4 hónap után már tudjak menni ide-oda vagy ruhát venni ilyesmi.

Szerintetek hozható ennyiből?

2023. dec. 19. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Jelenleg így élek forintra pontosan.
2023. dec. 19. 11:41
 2/6 A kérdező kommentje:

És tudsz félre tenni ? Azért fontos, mert korábban laktam albérletben és akkor minden hónap vége 0 volt. Idegorlo tud lenni.

Tudom, hogy sok mindentől függ, étkezés stb, csak gondoltam egy támpontot kérek, hogy a havi kiadások ami egy élhető otthonhoz kell, takarítás, WC papír stb stb ha már ez se jön ki, akkor úgy számolok..

2023. dec. 19. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi élelemre meg háztartásra böven elég, szerintem a fele-kétharmadából is ki lehet normálisan jönni, föleg, ha a háztartási alapdolgokat meg taretós alapélemiszereket az elsö idöben megveszed, utána szinten tartani jóval kevesebb lesz
2023. dec. 19. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Őszintén...1ft-ot nem tudok félretenni.
2023. dec. 19. 13:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Elég lesz. Tudok félretenni havi 10 és 50 ezer kozott pl utazasokra, karacsonyi kiadasokra, edzesre stb
2023. dec. 19. 19:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Havi 80 elmegy kajara. Max 2 eating outtal es akciokat figyekve de vegyesen valtozatosan.

Kb havi 10et szamolj wc papir tisztitoszer folpack szemeteszsak tisztitoszer mososzer es tarsaira havonta

Amire viszont szamits h az elejen rnegeteg nem vart kiadas lesz. En pl butorozatlan lakasba koltoztem es szemeteszsak, ruhaszarito, labtorlo, szonyeg stb azert osszeadodott

2023. dec. 19. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!