Mi a legkedvezőbb lehetőség arra nézve, hogyha valahol fél évig, vagy csak pár hónapig szeretnék lakni?
Milyen alternatívák vannak - ha vannak - ha az albérlet kiadókkal nem tudok fél évre szerződni.
Olyan ingatlan érdekel, ami lehetőleg egy önálló lakás, tehát szobabérlés, közös konyha, fürdő stb használat nem jöhet szóba.
A kérdés egy munka miatt merült fel, jelenleg ingázom. Ami amúgy olcsó(bb), mint ott lakni, a közlekedés ráadásul viszonylag jó, de egy idő után szerintem unalmas és fárasztó lesz. Némi esély egyébként arra is van, hogy a munka, akár egy évig is eltarthat majd.
Albérletnél általában elvárás az egy év. Egyéb szállások horror áron vannak. (Esetleg ezeknél érdemes lehet érdeklődni, egy-két napnál hosszabb táv esetén, lehet olcsóbban is hajlandók kiadni az adott helyet?)
A munka egyébként akkor adódott, amikor a volt barátnőm miatt éppen ott laktam, és annyira tetszik, hogy nem szeretnék váltani. Ha vége lesz, akkor is maradok ebben a munkakörben, csak máshol fogunk majd dolgozni, szóval emiatt a kérdés általános érvényű, ezért sem írtam konkrét helyszínt. Arra vagyok kíváncsi, milyen egyéb lehetőségek lehetnek, amikre nem gondolok.
Alberlet.
Bukod a kauciót és kész.
Még mindig olcsóbb, mint airbnb vagy hotelt fizetni.
Beállítod, hogy kevesebb, mint 1 évre kiadó.
A mienk is kiadó, csak nem hosszútávú áron. Középtávra több.
Egyébként előrébb lennél, ha leírnád, melyik városrész érdekel.
Hiába van valakinek Hűvösvölgyben, ha neked Őrmezőn kell.
#4 ez jó ötlet, erre nem gondoltam, hogy ha húzódoznak, akkor több pénzt fizetek, hátha úgy oké
#5 Székesfehérvár érdekelne (most, aztán fél év múlva bármelyik másik város elképzelhető)
#3 Autó? Semmi sem indokolja, amellett, hogy drága, a még nagyobb gond az, hogy nem tudok utazás közben írni, olvasni. Max, ha nagyon eldugott helyen lesz a munka, akkor használok majd autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!