Az évnek melyik szakaszaiban pörög jobban az albérlet piac?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 18:22
1/5 anonim válasza:
Ha olyan a lakás, hogy egyetemista albérlők várhatóak, akkor augusztus második fele, szeptember elejéig szemeszterkezdésre. A többi albérletnél nincs ilyen.
2/5 anonim válasza:
Budapesten annyira nehéz albérletet találni, hogy van aki már sulikezdés előtt 1-2 hónappal kiveszi a lakást. Szóval szerintem július, augusztus.
Viszont amikor nagyon sokan fel is szoktak mondani albit az általában június, nagyon sok diák vizsgaidőszak után vált albit vagy felmondja és hazamegy arra a 2 hónapra megspórolva az albit.
4/5 anonim válasza:
Nyár vége. Az egyetemisták miatt. De amúgy én budapesten február-márciusban kerestem lakást. A jókat és közepesen jókat elvitték 3-4 nap alatt. Ha nem tudtad aznap vagy max másnap megnézninés kivenni, lemaradtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!