Mit lehetne tenni ilyenkor hogy mindenkinek jó legyen?
Egyetemistaként négyen élünk egy lakásban. Hárman "barátnők" vagyunk egy csajjal aki bejár. Ha úgy vannak óráink, hogy sok a szünet, feljár ez a bizonyos barátnő. A mi szobánkban van még egy ágy, oda szok lepihenni, közben nem is en meg a szobatársam hívjuk, a másik szobában meg nem is törődnek vele hogy mizu, bezárják az ajtót
Senki nem kérdezte meg tőlem hogy fel-e jöhet a lakásra, pedig elvégre együtt lakunk
Nem tudom hogy tudnám jelezni hogy engem zavar, ugy hogy közben ne én legyek az írigy meg a hp
Most mi van?
Te jóban vagy a "bejáró csajjal" vagy sem? Ki zárja be az ajtót?
Beszéld meg a többiekkel hogy a vendégeket előre (mondjuk 1 nappal) beszeljetek le, hogy ha jön vkihez valaki
Egyetemistaként azért legalább olyan alapvető helyesírási szabályokat ismerhetnél, hogy nem "fel-e jöhet", hanem "fel jöhet-e".
Ennyire alacsonyan vannak az egyetemi követelmények???
4-es, személyesen van diszlexiás orvos ismerősöm.
Majd mikor bemész vakbélgyulladással, akkor neki is mondod, hogy;
Nem Doktor Úr! Inkább megdöglök itt a műtőasztalon, mert maga nem tud helyesen írni.
Ennyire ne legyél már retardált.
Köszi mindenki nevében.
A nem-e lehetne-e, az az északi tájegységen teljesen elfogadott. Ne legyél már egy paraszt, négyes. Ennyi erővel kikezdhetnéd a szögedieket is, amiért ő-zve beszélnek.
Kérdező, ha ő a te barátnőd, akkor mondd meg neki, hogy ez nincs így rendben, hivatkozhatsz arra, hogy másokkal élsz együtt, akiket ez zavar (hiszen azért basszák be az ajtót), de a legjobb, ha egyenes vagy, és elmondod, hogy _téged_ zavar, és kihívod a pofátlansága miatt. Nem értem, miért lennél irigynek kikiáltva, mi irigylésre méltó van abban, aki a szaktársához pofátlankodik be lepihenni? Ha meg megsértődik, és hülye picsának titulál, akkor ez van. Legalább megszabadultál a problémától.
Én egyébként - már nem egyetemistaként - agyfaszt kapnék, ha a lakótársamnak minden nap vendége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!