Mennyire gyakori,hogy a szülők fizetik az albérletet?
Figyelt kérdés
36F vagyok
19 éves korom óta
( egyetem óta) a szüleim fizetik az albérletemet a rezsivel együtt.
Ez mennyire gyakori itthon?
2023. szept. 30. 09:43
21/24 anonim válasza:
20: Erre válaszoltam a 17-et. Nem tudhatod, ki fizet mit egy családban és nem a férfi-e az eltartott ott.
22/24 anonim válasza:
Valószínűleg más körökben mozgunk.
23/24 anonim válasza:
Nem gyakori, az viszont igen, hogy a szülők vesznek gyereknek lakást vagy legalábbis jelentősen belesegítenek az első lakás megvételébe.
24/24 anonim válasza:
Legalább annyival segíthetnéd a szüleidet, hogy elkoltozol máshova, ahol nem ilyen kva drága a lakhatas... 190+ rezsi, komolyan?! 130-150 körül is bőven lehet jó lakásokat találni. Egyébként ha 14 év alatt még 10 milliót se sikerült összeraknod, ahhoz csak gratulálni tudok. Vagy nettó 250 ezret keresel esetleg? Bár úgy sem érthető a dolog, ha elvileg csak kajára és a saját szórakozásodra költesz. 3 éve dolgozom, itthon élek, én is havi 150-200 ezret tudok így félre tenni (mert én tényleg igyekszem egy lakásra összesporolni hogy minél előbb költözni tudjak!). Vannak állataim amiket én tartok el havonta nem kevés pénzért, egy éve vettem egy autót 2 millióert ami szintén sok kiadás havonta, és még így is több mint 7 millióm van már! Befektettem már a pénzem egy részét, és úgy kalkulalok hogy ha minden jól megy év végéig meglesz a 10 M megtakarítás. Kedves kérdező, mi a fenét csinálsz, hogy ennyire nem tudsz bánni a pénzzel, és egy életképtelen ember vagy 36 éves férfi létedre?! Szégyen, komolyan... Már bocsánat, de mi lesz veled ha a szüleid már nem lesznek? Gondolom örökölni fogsz majd lakást, azért sem aggódsz a jövőd miatt. De ez így egyáltalán nem normális, remélem te is belátod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!