A kaukciót vissza kapod?
Szaisztok!
Ugye minden albérlő kér kaukciót és tudom, hogy ebből fedezné ha valamit tönkre teszünk az albérletben pl vagy ha a szerződés valamelyik pontját megszegjük. De ha minden oké és tovább álnál az egész kaukciót visszakapod? És ha nincs annyi pénze? Vagy netán meghal akitől bérled a házat ilyen esetekre mi van?
A szó amit keresel: kaució
Általában nem adják vissza hanem lelakatják.
Annyiszor írjátok le kérdésekben helytelenül ezt a szót, hogy már lassan én sem tudom hogy kell... :D
Ahogy írták, általában le lehet lakni a végén és akkor nem kell pénzezni. Ritkább, ha visszaadják.
"Ugye minden albérlő kér kaukciót"
Nehogy már az albérlő kapjon óvadékot! :-)
"minden albérlő kér kaukciót"
Olvasd át párszor ezt a mondatot....
Én már ezért nem adnék neked vissza egyetlen fillért sem, mert egy tőmondatot nem tudsz magyarul leírni.
Amennyi eszed van, hiába is magyaráznánk hogy milyen szabályok vonatkoznak az óvadékra. A legjobb ha a szerződésben pontosan le van szabályozva ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!