Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Szándékos szivatás lenne a...

Szándékos szivatás lenne a tulaj részéről, vagy tényleg így működik?

Figyelt kérdés
Elég érdekes helyzetbe kerültem az áramszámla és a főbérlő miatt. Olyan albérletben lakom ami egy családi ház, annak az emeletén van egy kisebb lakás külön bejárattal, alul meg a tulaj lakik. Mostanában elég érdekesek a viszonyok, mert próbál eléggé kikészíteni mentálisan. Legutóbb volt egy kisebb összeszólalkozásunk virágok miatt, sajnos nem tudtuk megbeszélni mert ő úgy gondolja mindig neki van igaza. Azóta elég érdekes módon próbál szivatni és nem tudom mit tegyek. Jelenleg beszólt, hogy rengeteg áramot használhattam el, mert nagyon sok lesz a számla, amit nem értek, hisz a villanyóra nálam van, se klíma se semmi nincs ami többet fogyasztana, egyedül az éjszakai áram mérője van lent, de az is külön órán és arról egyedül a bojler és a hűtő mehet ha jól tudom. 226 kWh-t használtam a hónapban, mindig ekörül van a fogyasztás és eddig egyszer sem szólt. Lehetséges, hogy a saját áramszámláját is velem akarná kifizettetni? A legutóbbi számla is valamiért több volt mint szokott lenni, de az okát nem mondta meg és én sem nézhettem meg pontosan. Sajnos nem tudom mit tegyek mert már egyszer megfenyegetett, hogy ne akarjak elköltözni mert rosszban leszünk, azt meg ne akarjam mert vannak kapcsolatai és tönkre teszi az életem, sajnos azóta sem jobb a helyzet, mindenképp ő van "erőfölényben" hisz már a pénze miatt is megtehet bármit, illetve mivel én vagyok a berlője így ki is rakhat bármikor. Már minden napomat rettegésben töltöm, hogy mi jöhet még vagy mit talál ki amit kikéne fizetnem pluszba. Feljelenteni nem tudom ha olyanra fordulna a helyzet, mert nevetve közölte legutóbb, hogy ő azt is eltudná intézni, hogy én jöjjek ki rosszúl abból is.

2023. szept. 4. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%

Fú, én kicsesznék vele amiért ilyen genny ember❗

Csinálnék egy nagy számlát, egy nagyobb kárt a lakásban és utána elköltöznék, hogy sem a számlákat, sem az albérleti összeget nem fizetném ki.

Én megtettem azt amit fent leírtam.

Brutál szemét, nagyképű, öntörvényű volt a tulaj.

Megérdemelte mindazt amit tettem vele!

Szemét alak!

Meg most is felidegesítem magam ha rá gondolok hogyan bánt velünk❗

Legszívesebben képen csaptam volna.

2023. szept. 5. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt elköltöznék, de előtte biztos, hogy felvételt készítenék egy ilyen "beszélgetésről" majd azonnal kihívnám a rendőrséget és lejátszanám nekik.
2023. szept. 7. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Az összes tulajdonossal jól ki kell cseszni amiért rohadt drágán adják ki a lakást!
2023. szept. 7. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:

"hogy ne akarjak elköltözni"

"ki is rakhat bármikor"

Kasza Tibi egyik dala: Költözz el!

De az új albérletben, hagy békén a virágokat.

2023. szept. 8. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!