Szerintetek ezt hogy oldja meg? Bővebben lent
"Hogy kérdezzem meg?" Pont így ahogy itt tetted.
Bár ha egy szobásat bérel akkor nem valószínű h akar lakótársat.
De simán kiírhatsz valamelyik közösségi oldalra, h bérlő társat keresel, Tolna megyeiek előnyben.
"A másik hogy kicsit tartok attól hogy egy fiú legyen a lakótársam."
Eszerint te nő vagy?
Egy szobában egy (nem rokon) férfival, abból rövid úton szexkapcsolat ill. párkapcsolat lesz. Ill. ha valamelyik fél ezt elutasítja, akkor pokollá teszitek egymás életét.
Ez egy szűklátókörű gondolkodás, 3-as. Nyugat-Európában számos országban laktam együtt srácokkal úgy is, hogy 4-6 ágyas hálótermekben aludtunk és egyesek már vigyorogtak volna, hogy gangbang lesz és az elején én is tartottam tőle, hogy majd próbálkozni fognak, de meglepően kellemesen kellett csalódnom. Kanapészörföztem is és 1-2 teljesen jól letisztázott helyzetet leszámítva, amiből az egyikből érthető okokból nem lett semmi és sűrű elnézést kért az úriember, aki amúgy tényleg az volt, a másikkal időhiány miatt nem lett semmi, majd írogattunk egymásnak még pár hónapig, amikor is terveztük, hogy Londonban találkozunk, aztán jött a covid, neki meg közben lett barátnője semmilyen szexuális vagy párkapcsolati jellegű kezdeményezés nem ért.
Mikor még Budapesten éltem is volt, hogy koncert után rendszeresen az egyik fiú barátomnál aludtam és már a barátaink is szövögették gondolatban, hogy lehet közöttünk valami és úgy aludtunk és chilleztünk a franciaágyán, hogy fű nélkül is szakadtunk a röhögéstől, hogy mit gondolhatnak a többiek, néha még poénból rá is játszottunk és drágáztuk, kedvesemeztük egymást meg félreérthető utalásokat tettünk és vártuk a reakciót.
És mielőtt ez lenne, nem tartom magam csúnya nőnek, de eltelve sem vagyok magamtól, képet diszkréció miatt nem osztok meg magamról, de a Mena Suvarira hasonlítok talán a legjobban, csak fekete a hajam.
29/N
4-es
A kérdező nem ennyire nyitott és laza mint Te, ha egy kérdés is feszélyezi. Nem vagyunk egyformák. Én sem tudnám (jó nekem már elmúlt rég a fiatalság), tudtam volna elképzelni hogy egy idegen pasival lakjak egy szobában életvitel szerűen. Az utazás az más tészta.
4-re:
Nem ugyanaz időnként egy koncert után a haverok lakásában aludni, vagy hostel dormitory-ban együtt aludni ellenkező neműekkel, mint életvitelszerűen együtt élni egy szobában EGY férfinak EGY nővel.
Ha nem ismer téged, honnan gondolod, hogy majd akar veled haza ingázni?
Nem tudom, ez hogy lehet szempont... ilyen kitalált, feltételezett dolgok.
Vegyél ki önálló szobát szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!