Kinek milyen taktika vált be albérlet kereséshez? (bővebben ha megnyitod)
Szóval adott pár kép, egy vázlatos térkép és egy telefonszám. Én jelenleg másik városban vagyok.
A legjobb taktika gondolom addig nem hivogatni őket amíg nem tudok azonnal odamenni. Ha azonnal oda tudok menni akkor délelőtt egy hívás. Délután meg már személyes találkozó ott.
Én most kauciót nem hiszem, hogy le tudok tenni csak első havi teljes összeget előre. Ezt mennyire szokták elnézni? Végülis az előre kifizetett teljes összeg az már bárhogy is nézzük egy egy havi kaució, nem?
Gondolom ilyenkor ha megbízhatónak tűnök jó munkaszerződésem van akkor belemehetnek, nem?
Most a városban ahova mennék van kb 10 albérlet ami tetszik, a problémás része az, hogy nekem szeptembertől kellene, addigra biztos változni fog a piac, szóval előre nem tudom ezeket, szerintem lehetetlen lebeszélni. Szóval szeptemberben kell fognom a telefont és azonnal lemenni megnézni az összeset, ha lehet. Telefonon, főleg 1 hónappal előre lehetetlen elintézni.
Ki hogy szokta ezt egyébként?
Mint a linkelt kérdésben látod, az a magyar valóság.
Józan ember szerződés után ad át pénzt.
Na mivel szinte mindenki feketén csinálja szerződés se nagyon van.
Ahol meg van, ott meg mint te ilyen egyszerű kérdésre nem tud válaszolni, hogy a rozsdásodást ki fizeti és pl ha egy 30 éves tárgy elromlik az kinek a hibája és egyáltalán mennyi az értéke.
Szerződés!!!!!!!!!!!!!!!!
Anélkül ugathatsz, nem tudsz pénzt kiszedni emberekből.
#20 "Nem. A magyar valóság egyszerű, ne cseszd szét az albérletet és visszakapod a pénzedet."
Azért legyünk őszinték, tényleg sok olyan bérbeadó van, aki mondvacsinált kifogással benyeli a kauciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!