Mire fizetünk ennyit egy albérletre?
Sziasztok, valaki elmagyarázná nagyon szájba rágósan azt, hogy mire kell ennyit fizetni egy albérletre?
Pl ha találtok egy hírdetést 150+rezsi + 3 havi kaució, akkor ki kell fizetnetek 450 ezret úgy, hogy csak a kezetekbe nyomják a kulcsot és még egy pólót se vittetek oda, szóval az első 3 hónapot tulajdonképpen ELŐRE KIFIZETED, és ha ott laktok már egy hónapja, akkor jön a főbérlő és tartja a markát, hogy jött az első havi lakbérért amit ti előre kifizettetek, és akkor a 450 ezerből egyből lesz 600 ezer 1 hónapért? Oké ha lejár a szerződés akkor elvileg vissza kapod a kauciót vagy lelakod, de ez szerintem így is nagyon sok.
Azt tegyük hozzá az ár mindig is egy jó szűrő volt.
Korábban figyeltem a kiadó lakásokat, láttam olyanokat amik szinte baráti áron, jóval piaci áron alul voltak hirdetve. tele is volt a posztok alatt mindenféle kokeróval a komment szekció, a "hívjá má fel" kérésektől a 3 gyerek jöhet-e kérdéseken át az alkudozásig volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!