Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mire fizetünk ennyit egy...

Mire fizetünk ennyit egy albérletre?

Figyelt kérdés

Sziasztok, valaki elmagyarázná nagyon szájba rágósan azt, hogy mire kell ennyit fizetni egy albérletre?

Pl ha találtok egy hírdetést 150+rezsi + 3 havi kaució, akkor ki kell fizetnetek 450 ezret úgy, hogy csak a kezetekbe nyomják a kulcsot és még egy pólót se vittetek oda, szóval az első 3 hónapot tulajdonképpen ELŐRE KIFIZETED, és ha ott laktok már egy hónapja, akkor jön a főbérlő és tartja a markát, hogy jött az első havi lakbérért amit ti előre kifizettetek, és akkor a 450 ezerből egyből lesz 600 ezer 1 hónapért? Oké ha lejár a szerződés akkor elvileg vissza kapod a kauciót vagy lelakod, de ez szerintem így is nagyon sok.

2023. aug. 2. 15:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért hogy a sinterek Ózdra költözzenek!
2023. aug. 3. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt tegyük hozzá az ár mindig is egy jó szűrő volt.

Korábban figyeltem a kiadó lakásokat, láttam olyanokat amik szinte baráti áron, jóval piaci áron alul voltak hirdetve. tele is volt a posztok alatt mindenféle kokeróval a komment szekció, a "hívjá má fel" kérésektől a 3 gyerek jöhet-e kérdéseken át az alkudozásig volt minden.

2023. aug. 3. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!