Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mennyire gáz? Elszeretnék...

Mennyire gáz? Elszeretnék költözni albérletbe,de ahogy nézem a normálisabb kecó olyan 140+rezsi. Ez az alja ettől felfele láttam csak.Erre rájön a bp.bérlet,tel.számla internet,kaja,tisztálkodó cuccok st stb. És keresek 300 nettót. Ti hogy éltek meg?

Figyelt kérdés

2023. júl. 25. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Vegetálni lehet. Ha 60% megy lakhatásra, miből lesz perspektíva a továbblépésre? Mert ez lenne a cél. Élni, utazni, nyaralni, koncertre, színházba járni, néha étterembe menni, esetleg saját lakást venni. Ha valaki vegetál a saját szintjén hosszú évekig úgy, hogy nem tud sehova elmenni és nem tud megtakarítást képezni annak van értelme? Van aki belekényszerül, ez érthető, oké, el lehet lenni, de minden egyéb esetben társbérlet. Ha 300 nettó a havi bevételem, akkor nagyon nem mindegy, hogy 140+rezsit kell kifizetnem, vagy 70+ a rezsi felét.
2023. júl. 26. 09:33
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Válás után 5éven át éltem még ennél is jóval rosszabbul…

94000ft-t kerestem, ebből 50volt a lakhatásom, 35-40a kajám… 20a gyerektartás, igen ez így mínuszos… barátok támogatása nélkül nem is ment volna.

És sajnos ebben a országban tengetegen állnak így ma is… túlélni nem lehetettlen, de rohadt kemény meló… képezni kell magad, hogy ne a bértábla alján legyél örökre.

2023. júl. 26. 09:36
 13/17 anonim ***** válasza:
16%

“ Élni, utazni, nyaralni, koncertre, színházba járni, néha étterembe menni,”

25-35 éves korom közt ilyet nemes egyszerűséggel nem csináltam, mert álmodni sem álmodhattam róla… szülinapjaimon egyszer pizzáztam egyet.

Mondjuk a koncert és a színház most sem vonz, pedig már megtehetném.

2023. júl. 26. 09:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Szociális fobiám van depresszios pánikbeteg vagyok. Amúgy sincsenek se barátaim jóformán,bulizni,színházba,moziba egyáltalán nem járok. Szóval így se.úgy se szórakozok. Összeköltözni vadidegennel biztos nem fogok. Elég alkoholista apámmal együtt szenvednem biztos nem fogok egy vadidegennel együtt élni inkább eszek szárazkenyeret.Szóval ...
2023. júl. 26. 10:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Önkormányzati bérlakásokkal is próbálkozhatsz, ha meg tudod győzni az illetékest, hogy te rászorulsz, és megnyered pályázaton akkor igaz általában határozott idejű szerződéssel de lehet olcsón bérelni, egyik hölgy ismerősöm akinek menekülnie kellett a férjétől, ilyenben lakik, 2 szobás lakás a kislányával ketten 40.000ret kell fizetnie.
2023. júl. 26. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15# Egy fiatal, életerős, dolgozó ember nem a rászuroló kategória, még ha a számok alapján az is lehetne. Próbálkozni persze lehet, de egy bántalmazó kapcsolatból gyerekkel menekülő anya egy kicsit más tészta...
2023. júl. 26. 18:48
 17/17 anonim ***** válasza:
16 az egész pofára megy, és sokszor nincs elég jelentkező, illetve van, de nagyrészük cigó, azt meg próbálják kiszűrni.
2023. júl. 26. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!