Ezt a lakást tényleg ki lehet adni 270-300 ezer Ft-ért havonta?
90 nm-es, három különnyíló szoba, fürdőszoba, WC, gardróbszoba, konyha tartozik hozzá.
A fűtésről gázkazàn gondoskodik, IX. kerületben az Üllői úton van.
Jelenleg 224 ezer Ft-ért van kiadva, egy ingatlanos azt mondta, hogy most 270-300 ezerért ki lehetne adni.
Érdemes ezért új bérlőket keresnem?
Szerintem úgy lehet kiadni, ha találsz rá mondjuk 3 egyetemistát, de ott a kockázat, hogy nagy a forgás, azok sűrűn költöznek.
Mivel most 80-100-ba mennek a szobák Budapesten, akkor van rá reális esély. Viszont nem valami fullos a lakás, inkább a 80e ft a reális, azt 3-mal beszorozva 240e ft jön ki.
A jobb garzonlakások most 170-180e ft körül mennek a belső kerületben.
Most a 9. még kinek számít annak. Ha pl Budára jár át az ember onnan dolgozni, akkor nincs rossz helyen, ha viszont a 13-ba, akkor már annyira nem, ez is egy szempont lehet.
Szerintem a 270 túl sok, 30-40 ezerrel alacsonyabban jó lehet.
Azt se felejtsd el, hogy kauciot is le kell rakni hozzá.
Azért az emberek költözés előtt nem nagyon szeretnek megmozgatni 1 milliót csak azért, hogy lakhassanak egy középszerű lakásban.
"Jelenleg 224 ezer Ft-ért van kiadva"
Már bocs, de ahogyan ez a lakás kinéz jelenleg már ez is csoda, hogy ennyit kifizetnek érte.
Kedves utolsó!
Mi a baj vele?
6-os az a baj, hogy rendetlenség van?
Laknak benne, vannak cuccaik, ruháik, stb.
#6,
úgy látom nem egyforma a gusztusunk, mert neked rossznak tűnik a kinézete, nekem meg épp ellenkezőleg. Tiszták a falak, szép a parketta, akár csak a bútorok és a konyha. A gardrób pedig olyan, amilyennek a lakó tartja, de egy biztos, hogy egy gardrób mindig tarka a sok ilyen-olyan cucctól.
Nekem kimondottan tetszik.
Erre mondják, hogy ízlések és pofonok különbözőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!