Hogy oldanátok meg?
Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni, mert nem kedvenceim az ingatlanosok, de esetedben nincs mese, ezt kell meglépni!
Megbízol egy ingatlanost, hogy keressen a feltételeidnek megfelelő albérletet, de ez persze nem lesz ingyen!
...vagy ha nem akarsz fizetni, akkor valaki rokont, jóbarátot.
Más opció nincs!
Attól függ hol keresel.
Én Budapesten facebook csoportban mindig feladtam egy hirdetest, hogy milyet és hol keresek.
Volt hogy így sikerült találni, volt hogy ingatlanoson keresztül.
Kisebb városban necces mert nincs annyi hirdetés se.
De Budapesten könnyen megy, és utána privátban megbeszelitek hogy mikor tudod megnezni, kerhetsz tőle több képet stb
Ingatlanost bízz meg, és érdek-orientáltá kell tenned. Az esetedbe még egy dupla bérezés is felsejlik, hogy jót találjon. Felejtsd el az FB-t.
Mond el neki, hogy mit akarsz, milyen időintervallumban, ne fogd vissza magad kívánság tekintetébe, és vele összefogva meg lesz amit szeretnél. De ne nézd hülyének, mert elég egyetlen hiba, és többet nem fogja képviselni az érdekeidet. Meghatalmazás stb. kell egy ilyenhez, és azonnal lépés is, amikor meg van. Ő fogja képviselni az érdekeidet, ő fog talpalni végig, őú fogja kiszórni a kiszórandót, ő fogja végig fésülni a piacot, és ismerős berkekben is fog kotorni.. Szóval tiszteld a munkáját, ha magadnak jót akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!