Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez megoldható Budapesten?

Ez megoldható Budapesten?

Figyelt kérdés
Most végzek a gimnáziummal a legjobb barátom egy másik suliból szintúgy és mind a ketten Pestre mennénk továbbtanulni,mind2en megtehetjük az albérletet és 2en szeretnénk egyet kivenni viszont kicsit tanácstalanok vagyunk,mivel ő NKE-re megy én meg BME-re és a 2 suli sajna nem egymás mellett van. A tömegközlekedés az nem akadály ha úgy kéne menni suliba csak az érdekelne,hogy megoldható-e egyszerűen vagy nem. Én egy kicsi faluba nőttem fel a barátom az ország másik végén így kb semmit nem tudunk budapestről. Van esélyünk olyan albérletet találni ami mind2 egyetemhez közel van és nem lenne lehetetlen reggel eljutni odáig és délután hazamenni? Nem tudok kb semmit a pesti közlekedésről a barátom már volt is ott ő kicsit jártasabb ő pozítívan áll hozzá én meg kicsit biztosabbra szeretnék menni.

2023. márc. 31. 20:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hol van az NKE?

A BME egy nagyon nagy területen van, kb. 40 épület, melyik épületbe fog járni?

És ugye még nem is felvételiztetek, lehet, csak az egyikőtöket veszik fel...

Kollégiumot nem pályáztok, tudják a szüleitek finanszírozni a lakást?...

2023. ápr. 1. 18:17
 12/17 anonim ***** válasza:

" ami mind2 egyetemhez közel van és nem lenne lehetetlen reggel eljutni odáig és délután hazamenni"

Egy egyetemen összevissza van az órarend, nincs teli a nap, és vannak szaki jellemzők is. Pl. vegyészkaron vannak 14 órás tanítási napok, este 9 után ér véget a laborgyakorlat... Van olyan szak is, ahol nincs idő hazamenni, a teremben alszanak a diákok. Nem tudjuk, melyik szakra mentek.

2023. ápr. 1. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
7: Az NKE-hez több egyetem, több kar tartozik, a Közig. kar például a Gellérthegyen van.:) De az meg ott van a BME-től 150 méterre, szóval..:)
2023. ápr. 1. 18:21
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#11 a kérdésben leírtam hogy anyagilag nem lesz problémánk. A barátomnak elég jómódú családja van,az enyém az középkategória viszont én dolgozok annyit,hogy legyen rá pénzem.

2023. ápr. 1. 18:49
 15/17 anonim ***** válasza:
14: Egy kukkot se látok ebből a nyitóban, de nem fogunk ezen összeveszni. Annyit számít, hogy hol érdemes nézegetni, van-e összeghatár.
2023. ápr. 1. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
63%
14: Jobb módú családok viszont venni szoktak lakást, nagyon is érdemes egy ilyen élethelyzetben lakásba befektetni.
2023. ápr. 1. 18:53
 17/17 A kérdező kommentje:
" mind a ketten Pestre mennénk továbbtanulni,mind2en megtehetjük az albérletet" ez a mind2en megtehetjükkel akartam célozni arra hogy nincsenek anyagi problémáink. Köszi a tanácsot.
2023. ápr. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!