Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez megoldható Budapesten?

Ez megoldható Budapesten?

Figyelt kérdés
Most végzek a gimnáziummal a legjobb barátom egy másik suliból szintúgy és mind a ketten Pestre mennénk továbbtanulni,mind2en megtehetjük az albérletet és 2en szeretnénk egyet kivenni viszont kicsit tanácstalanok vagyunk,mivel ő NKE-re megy én meg BME-re és a 2 suli sajna nem egymás mellett van. A tömegközlekedés az nem akadály ha úgy kéne menni suliba csak az érdekelne,hogy megoldható-e egyszerűen vagy nem. Én egy kicsi faluba nőttem fel a barátom az ország másik végén így kb semmit nem tudunk budapestről. Van esélyünk olyan albérletet találni ami mind2 egyetemhez közel van és nem lenne lehetetlen reggel eljutni odáig és délután hazamenni? Nem tudok kb semmit a pesti közlekedésről a barátom már volt is ott ő kicsit jártasabb ő pozítívan áll hozzá én meg kicsit biztosabbra szeretnék menni.

2023. márc. 31. 20:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Milliók utaznak Budapesten. Oda vissza. Ha nekik sikerül, szerintem nektek is. Ha nem akkor az egyetem is túl nagy kihívás lesz.
2023. márc. 31. 20:15
 2/17 anonim válasza:
100%
Megoldható egyszerűen a tömegközlekedés. Nem baj a ha nem ismered BP-t letöltöd a budapest go-t telefonra és elvisz bárhová, még térképet is mutat.
2023. márc. 31. 20:19
 3/17 anonim ***** válasza:
96%

Budapesten 5-10 percenként mennek a tömegközlekedési eszközök.

Itt nem úgy van , hogy ha lekésted, akkor délután megy a következő.

2023. márc. 31. 20:25
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Ne akarj olyan albérletet találni ami mindkettőtől egyforma messze van, olyat keress amit ki tudtok fizetni és el lehet jutni tőle pár perc alatt egy nagyobb csomóponthoz! Onnan már mindketten eljuthattok majd a saját célotokhoz.

Mindkét egyetem a főváros közepén van, bárhonnan oda tudtok jutni viszonylag gyorsan.

De azt is megnézhetitek, hogy a környező településeken milyen lehetőségeket találtok. Az agglomerációban lakom, a gyerekem a BME-re jár és gyorsabban be tud jutni vonattal meg villamossal, mint pár csoporttársa Budapest másik részeiből.

2023. ápr. 1. 01:32
 5/17 NTBS ***** válasza:
100%
Simán megodható.
2023. ápr. 1. 10:25
 6/17 anonim ***** válasza:
75%

Most ha ezt 20 evvel ezelott kerdezted volna, megertettem volna az aggodasod, akkor tenyleg nagyon nehez volt tajekozodni.

De konyorogom, ott a telefon a kezedben, ott a terkep, ha azzal se tudsz eltalalni sehova, pedig konkretan mutatja es akar mondja is, hogy merre kell menni, akkor menthetetlen vagy, bocsi. 😂😂😂

2023. ápr. 1. 13:22
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Ferencváros vagy Józsefváros körúthoz közeli része mindkettőtöknek jó lenne. A BME 1-3 megálló a 4/6 villamossal, az NKE (gondolom Ludovika) pedig metróval vagy villamossal szintén pár megálló.

Ez az általános megoldás, de kérdés, hogy a BME melyik karát céloztad meg. Ha a VIK-et, akkor főleg az I/Q épületekben lesznek óráid, amik az 1-es villamossal is jól elérhetők, úgyhogy gondolkodhattok a Hungária körúthoz közelebbi helyekben is. Ha VBK, akkor szinte minden órád a Gellért térnél lesz, ami megint más helyekről érhető el könnyen.

#6: Mondjuk az pont nincs ott a térképen, hogy melyik szak órái hol szoktak lenni, szóval szerintem nem gond, ha valaki kérdez...

2023. ápr. 1. 16:11
 8/17 anonim ***** válasza:
46%
#7 Ráadásul nem is az volt a kérdés amiben a 6-os belekötött. Pont azt írta le a kérdésben, hogy a tömegközlekedés neki nem akadály, csak a bérlakásokról tett fel kérdést.
2023. ápr. 1. 16:14
 9/17 anonim ***** válasza:
54%

Mar miert lenne a terkepen az, hogy neki hol vannak orai? Az majd benne lesz a neptunban gondolom, hogy melyik ora melyik epulet.

Innentol kezdve biza beirja az adott hely cimet es ott lesz a terkepen is, hogy hova kell menni :)

Ennyire ne legyunk mar szerencsetlenek!

2023. ápr. 1. 16:15
 10/17 anonim ***** válasza:

#9 Ahogy nem nehéz dolog a magyar nyelv ékezetes betűit sem használni amikor magyarul ír valaki másoknak, te még sem vagy képes használni.

Most akkor mondjam, hogy ennyire már nem kellene szerencsétlennek lennie senkinek, hogy nem képes rá?

2023. ápr. 1. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!