Néhány albérletet miért kizárólag nőknek hirdetnek meg?
Figyelt kérdés
Olvastam pár hirdetésben: A lakást kizárólag HÖLGYNEK adom ki
Férfi miért nem megfelelő?
2023. márc. 13. 18:41
1/10 anonim válasza:
Mert nem akarja férfinak kiadni, ennyi :D
2/10 anonim válasza:
Az a sztereotípia, hogy a nők rendezettek, tiszták, és talán még csak jó büdöset fingani se szoktak.
4/10 anonim válasza:
A bérleti díj némely esetben "lealkudható", csak meg kell találnia a zsáknak a foltját..
5/10 anonim válasza:
3.: szerintem inkább berakásról van szó 😆
6/10 anonim válasza:
Kábé ugyanannyian keresnek férfit, mint ahányan nőt. Mi is csak férfinek adjuk ki. De a többségnek mindegy, csak megbízható(nak tűnő) ember legyen.
7/10 anonim válasza:
Százszor volt már ez a kérdés, és százszor le is írtuk a lehetséges válaszokat:
- Azt hiszik, hogy a nők nagyobb rendet fognak tartani a lakásban, vagy megbízhatóbbak.
- Szexuális ellenszolgáltatásért adnák ki a lakást nőknek.
- Meglévő női bérlő(k) mellé keresnek szintén női társat, hogy ne egy idegen pasas költözzön be melléjük.
9/10 anonim válasza:
Van akiben él a szteretípia hogy min rendesebbek vagyunk, kevésbé lakjuk le az ingatlant... persze nem egy ellenpéldát tudnék én is mondani.
10/10 anonim válasza:
Mert vagy azt hiszi, hogy a nők rendet tartanak vagy keféléssel kell fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!