Kedves Bérlők, az egyszínű falra miért ragasztotok akármit?
Mondjuk nem tudom más hogy van vele, de nálam még alap használattal is koszolódik, kopik a fal, ahol hozzá érnek dolgok, bútorok. Asztalom is a falnál van és akarva-akaratlanul összerugdosom.
Még jó hogy saját lakásom van így azt csinálok amit akarok :D
Szerintem alap a tisztasági festés, ha új lakó költözik be. Én minden egyes alkalommal kifestettem, mikor beköltöztem, és be sem költöztem olyan albérletbe, ahol a tulajnak ezzel problémája lett volna (saját költségen vettem a festéket, és én csináltam).
Ha hasonló hibát láttam, hoyg pergett a falon a festés, inkább lecsiszoltam az egészet. Arról nem jött le 1-2 év múlva a celluxtól a festék. Elég silány minőségű anyaggal, hanyag munkát végezhetnek, ha egy mezei celluxtól lejön.
Plusz, ha már egy kva polcot nem fúrhatnak fel, egy szöget nem verhetnek be, akkor hadd ragasszanak már a falra olyan dolgokat, amiktől otthon érzik magukat. Én sem érzem jól magam a tulaj által "igényesen dekorált" lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!