Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Kedves Bérlők, az egyszínű...

Kedves Bérlők, az egyszínű falra miért ragasztotok akármit?

Figyelt kérdés
Szóltam, hogy nem lehet ráragasztani, azt gondolom, egyértelmű, hogy miért. Amikor levonok kiköltözéskor, akkor meg nem tetszik. Eddig egyszer sem volt olyan poszter, stb., ami nem hagyott nyomot levételkor. Már 4-5 féle fehér, zöld színű a fal, mert nem fogom minden egyes alkalommal kifesteni a szobát.

2023. febr. 3. 19:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem tudom más hogy van vele, de nálam még alap használattal is koszolódik, kopik a fal, ahol hozzá érnek dolgok, bútorok. Asztalom is a falnál van és akarva-akaratlanul összerugdosom.

Még jó hogy saját lakásom van így azt csinálok amit akarok :D

2023. febr. 5. 22:16
 22/28 anonim válasza:
80%
A szerződés megkötése előtt le kell fixálni, hogy úgy szeretnéd a lakást visszakapni ahogy átadtad. A bérlő otthonosabbá teheti a lakást ahogy szeretné, viszont a kiköltözés előtt el kell tüntetni a lyukakat a falból és fehérre kifesteni mindenhol. Ellenkező esetben levonhatsz a kauciójukból. Sok helyen ez már alap szokás.
2023. febr. 6. 00:44
 23/28 anonim ***** válasza:
92%
21-es igen, főleg egy albérletben ahol cserélődnek az emberek, az újra festés kb alap dolog lenne 😀
2023. febr. 6. 09:40
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
Azért, hogy ne legyen egyszínű.
2023. febr. 6. 19:14
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy szónak is száz a vége, ha ragasztottak vagy nem, olyan nincs hogy olyan makulátlan marad a fal, mielőtt kiadásra került, újrafestés nélkül nem is oké kiadói.
2023. febr. 7. 14:57
 26/28 anonim ***** válasza:
*kiadni
2023. febr. 7. 14:57
 27/28 anonim ***** válasza:

Szerintem alap a tisztasági festés, ha új lakó költözik be. Én minden egyes alkalommal kifestettem, mikor beköltöztem, és be sem költöztem olyan albérletbe, ahol a tulajnak ezzel problémája lett volna (saját költségen vettem a festéket, és én csináltam).

Ha hasonló hibát láttam, hoyg pergett a falon a festés, inkább lecsiszoltam az egészet. Arról nem jött le 1-2 év múlva a celluxtól a festék. Elég silány minőségű anyaggal, hanyag munkát végezhetnek, ha egy mezei celluxtól lejön.

Plusz, ha már egy kva polcot nem fúrhatnak fel, egy szöget nem verhetnek be, akkor hadd ragasszanak már a falra olyan dolgokat, amiktől otthon érzik magukat. Én sem érzem jól magam a tulaj által "igényesen dekorált" lakásban.

2023. febr. 10. 23:48
 28/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, még annyit, hogy szerintem nem is az én dolgom lett volna, de miután láttam a hót retkes valakat, a koszt a villanykapcsoló körül, és valahol laknom kell, én már úgy voltam vele, hogy engem nem érdekel, akkor kifestek én, csak szeretnék normális körülmények közt élni.
2023. febr. 10. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!