Színes lakás vagy egyszínű fehér az albérletbe?
Szerintetek, ha minden ajtót más színűre (élénk kék/piros/sárga/zöld) festenék.. ha az egyik szoba türkiz színű lenne fehér bútorokkal, ággyal, a másik szoba pedig szürke színű lenne kék ággyal, sárga/piros/kék kiegészítőkkel, akkor így is könnyen kitudnám adni? vagy az ilyen lakást már túl csicsásnak gondolják?
ah én imádnám albérlőként :D
Elképzelve ezeket a kombókat, szerintem sokkkkk.
Szeretem a színeket, de lehet azt szolídan is, nem kell mindennek rikítania.
Ha jól kiadható lakást szeretnél, akkor egyszerű, modern, letisztult színeket és formákat válassz, az tuti siker!!!
Nem hangzik rosszul így elsőre, meg a kép is tetszik, amit linkeltél, de nem tudom meddig tudnám elviselni...
Szerintem jobban jársz a megszokott barna-bézs-fehér-szürke színekkel, az több embernek tetszik, sokkal több ember közül tudsz majd válogatni; ezek az élénk színek meg elég megosztók.
Miért nem a saját lakásodat fested akkor ilyenre, ha imádnád?
Én személy szerint jobban szeretem a letisztult, kevésbé színes dolgokat.
Nekem például fekete ikea asztalom és szekrényem van.
Mondjuk én ha most vennék ki szobát, akkor berendezés nélkülit keresnék, és a saját bútoraimmal rendezném be.
A türkiztől nekem fejfájásom van. Nem tudom miért. Ha ciklámen a fal akkor is. Más színek viszont tetszenek. A színes ajtók is bejönnek. Tetszene.
Inkább színes legyen mint fehér. Azon rögtön meglátszik minden kosz. Egy idő után besárgul, akkor is ha nincs dohányos a házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!