Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Hajlandó lennél ebbe belemenni...

Hajlandó lennél ebbe belemenni, hogy gyermekeiddel albérletet találj?

Figyelt kérdés
Lenne egy albérlet,ami jó helyen van és közel mindenhez. Viszont azt mondta a főbérlő, hogy egy gyerekkel 170 ezer és ahogy kiderült hogy 5en vagyunk 3 gyerekkel már 200 ezer. És így plusszban 3 havi kaucióért hajlandó kiadni. (3+1 agglomerációban) Bútorozott és gépesített az ingatlan. Annyira bizalmatlan, hogy közjegyző előtt akar aláírni, ha nem fizetünk vagy rongàlunk azonnal kitehessen bennünket. Először örültem, de nem tudom mit gondoljak.
2023. jan. 20. 23:08
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
23%
Nem kell azért ennyire sírni...Mintha legalábbis mindenkinek fel kellene minden bérlő után újítani a lakást milliókért. A legtöbben "szemétdomokért" kérnek 170-200 ezret és kiborulnak, ha meg kell csináltatni a csöpögő csapot 10 ezerért....
2023. jan. 31. 19:44
 32/33 anonim ***** válasza:
29%
Ok igen 5-6-10 mila-halálcsillagára egy felújítás. Átlagban 15-20 évente nyúlnak hozzá komolyabban egy lakáshoz. De nem egy olyan kiadó lakás is van, ahol még a kádárlinoleum, meg 40 éves fürdőszoba a luxus. Biztos ő is rákölt évente több százezret/milliót. Ja nem. De azért 180+ rezsi. XD
2023. jan. 31. 19:49
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem beszélt arról, hogy minden bérlő után fel kellene újítani, nem is erről szólt a kérdés. Az viszont szerintem teljesen normális és alap, hogy az ember a lehetőségeihez mérten minimalizálni szeretné az esetleges okozott károkat, ezért nem adja ki a lakását pl gyerekesnek vagy kutyás/macskás bérlőnek vagy mittudomén még kinek.
2023. jan. 31. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!