Ki vesznek így lakást albérletbe?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy van kb 90 négyzetméterem földszinten amit kiadnék, 3 szoba+konyha+wc+fürdő+előtér, most itt lakok, én pedig megcsinálnàm magamnak a tető teret, "csak" cserepet kell cserélni meg alá fóliázni, szigetelni a fa szerkezet jó, a többi belső munka lenne, betonozás, kartonozàs, víz, villany, festés stb...na most én ezeket a munkákat mind meg tudom magamnak csinálni, egy része a szakmám úgyhogy érték hozzá egyedül az ács munka részéhez hívnék segítséget, meg persze betonozáshoz segédet. Az egész ház amúgy szigetelt, nyílászárók újak, jó környéken van a községen belül.
Bp-től 40 km M3 autópálya mellett, jó közlekedés van, község.
Kis passzív jövedelem forráson gondolkozom.
2023. jan. 8. 16:30
11/11 anonim válasza:
Mindent is ki lehet adni. Kérdés az, hogy kinek, mennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!