Kiadnátok kisgyerekes családnak a lakásotok, ha hajlandók közjegyzői okiratba foglaltatni a szerződést?
A szerződés kevés.
Kiköltözési nyilatkozat közjegyző előtt.
Az a tuti.
Mai világban ma még van munkád,holnap v fél év múlva nem biztos,ráadásul bárki bekamuzhatja,h milyen jól keres,bár szerintem akinek igazán jól fizető munkája van,ritka,h albérletre szoruljon,mert az inkább elkezd építkezni,akár hitelből is.
Életem legjobb döntése v,h végül eladtam az örökölt lakásom!Kész idegbaj v,amíg pár hónapg v albérlőm-ismerős,ismerőse-:alig v hasznom belőle,de legalább a rezsije le v tudva a pecónak,végül60ezret már nem tudtak kiperkálni,úgyh2-3hónap után inkább eladtam,azóta abból a pénzből bejártam a fél világot,és még nyugdíjas éveimre is marad belőle!
Az egyik több mint 2 éve, a másik 8 hónapja bérli. Normális emberek, nem rejtett erőforras.
Nincs gond velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!