Kiadnátok kisgyerekes családnak a lakásotok, ha hajlandók közjegyzői okiratba foglaltatni a szerződést?
Fél is lehet a moratórium.
A 9. hozzászólásban leírt problémákon ez nem segít.
Aki nem akar kockáztatni, az gyerekkel, állattal rendelkezőnek nem adja ki az ingatlanját
12-es, aki nem akar kockáztatni, az egyáltalán nem adja ki az ingatlanát.
Miért, szerinted pl. egyetemistákkal nem lehet ráfaragni?
Én hallottam olyan sztorit, hogy annyira összefröcsögették olajjal a konyhai falakat, hogy a villanykapcsoló szó szerint be volt ragadva. Én a lakás tulajdonosával beszéltem, teljesen maga alatt volt, mennyire lelakták a bérlők.
Arról ne is beszéljünk, hogy esetleg a hangos bulizásaik miatt romlik meg a tulajdonos viszonya a szomszédokkal. Olyat is hallottam, hogy éjjel kettőkor a szomszéd felhívta a lakás tulajdonosát, hogy tájékoztassa: azért nem alszik, mert a szomszédban a bérlők éppen dobon (és az ő idegein) játszanak.
Igen, de az en hazam kulfoldon van es itt vannak normalis torvenyek.
Bar ha van eleg jelentkezo akkor olyat valasztanek akinek nincs gyereke mert nem lakja le ugy a hazamat es ugyan annyit fizet mint a csalados.
Nekem fontosabb lenne az hogy van e rendes beveteluk. A mi orszagunkban sok ember tobbet vallal be mint amit tud teljesiteni.
Esete válogatja. Valóban meg kell nézni, hogy kinek adod ki a lakást, de lehet pozitív és negatív irányba is csalódni.
A közjegyzői bevonás szükséges lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!