Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ajtó hangszigetelése?

Ajtó hangszigetelése?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Két ajtó van a szobámban, amiből az egyik nincs használva, mert egy másik szobába vezet aminek szintén van még egy ajtaja, tehát fölösleges.

A fal síkjától kb.2-3 centire beljebb van az ajtó, ezért úgy gondoltam hogy veszek stúdiókban is használt hangszigetelőt, vagy valami hasonló cuccot, amit leragasztok aztán valami dekorcuccal.

Cél az, hogy ha más igen, legalább a sima beszéd ne hallatszódjon át.

Szerintetek ez működne, vagy fölösleges?

2022. nov. 16. 23:37
 1/4 anonim ***** válasza:
2-3 centi halottnak a csók.
2022. nov. 17. 06:46
 2/4 anonim ***** válasza:
75%

Felesleges, nem érsz vele semmit.

Szedd ki az ajtót, tokostul, nem nagy meló. Helyére - akár lécvázzal - gipszkarton mindkét oldalra, közé kőzetgyapot hangszigetelésnek. Ha meg lesz időd lehet glettelni meg festeni.

2022. nov. 17. 09:30
 3/4 anonim ***** válasza:

valamit segíthet, de csodakat ne várj.

Szerintem dragább lenne, mint amennyit ér :)

Akkor már tényleg inkább gipszkarton + köze szigetelés. Azon is sok hang átmegy még.

2022. nov. 17. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Mivel az "Albérlet" kategóriában van a kérdés, én olyat nem tanácsolnék, hogy szedd ki az ajtót tokostul..
2022. nov. 19. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!