Albérletbe hangszigetelés?
Tudtok valami nem túl drága megoldást mennyezetre?
Ezt nekem vagy tulajnak "illene" kifizetni? MINDEN lehallatszik, a sima normális beszélgetés is.
Ha téged zavar, akkor neked kell kifizetned, de ha NAGYON rendes a tulaj, akkor esetleg átvállalja.
Neki nem érdeke, mert ha neked nem tetszik, egyéni érzékenységed okán, akkor legfeljebb elköltözöl.
Ő 5 perc múlva talál másik, kevésbé érzékeny bérlőt.
Válaszd a legkézenfekvőbb köztes megoldást, költözz valami régi építésűbe, ott is a legfelső emeletre és megszűnnek a gondjaid.
Az 1 es válasszal értek én is egyet.Nekem,mint albérlet kiadónak az az érdekem,hogy kiadjam .Ha egy szoba ,lakás sok igény kielégit,annak az ára is nagyobb .
Aki úgy gondolja,hogy hosszú távú lesz az itt lakás,az a tulaj engedélyével fokozhatja ezt a konfortot .Még az is lehet,a ráforditást le lehet lakni .
2-es nem gondolod komolyan, hogy egy tulajdonos az éppen ott lakó bérlő igényei szerint fogja átépíteni a lakását, amikor tényleg inkább kereslet van mint kínálat.
Csekély kivételtől eltekintve az emberek éjszaka alszanak - a bérlő is - tehát nem beszélgetnek, vagy hasonlók.
Szerintem, ha a bérlőt zavarja valami teljesen hétköznapi emberi tevékenység, akkor az az ő problémája és nem a tulajdonosé.
Nehogy már több-százezer Ft-os költséget kelljen ezért a tulajdonosnak bevállalnia, amikor találhat olyan bérlőt is, aki az ilyesmiket észre sem veszi.
Ehhez nem kell Keleti pu-i hajléktalannak lennie, legfeljebb kevésbé érzékeny idegrendszerűnek, vagy csak fáradtabbnak.
Nem vagyok bérbeadó, mielőtt megkérdeznéd, csak lakó vagyok valahol, ahol más emberek is élnek, de én tulajdonosként nem vállalnám ezt be.
De mivel egyikünk sem a tulajdonos, ezt majd a Kérdező eldönti vele, legyen szerencséje!
A lakas festese, felujitasa, atalakitasa a tulaj dolga, viszont te alberlokent nem kotelezheted ot semmire se.
Esetleg megbeszelhetitek, hogy ha o ezt vagy azt megcsinalja, akkor te x forinttal tobbet fogsz neki fizetni havonta. Vagy belemegy az alkuba, vagy nem. Utobbi esetben vagy keresel masik alberletet, vagy beletorodsz, hogy neha zaj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!