Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 7. Kerület milyen hely?

7. Kerület milyen hely?

Figyelt kérdés
Biztonság, árak szempontjából pl?
2022. nov. 8. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Biztonságos, központi, jó. Drága.
2022. nov. 8. 13:35
 2/9 A kérdező kommentje:
Miben drága pl?
2022. nov. 8. 13:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Ingatlanárak.
2022. nov. 8. 13:48
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
Koszos, büdös, lepukkant a nagy része.
2022. nov. 8. 13:55
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Melyik része?

Keleti környékén vagy a körúton belüli rész?

2022. nov. 8. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Vannak jó és szép részei, de vannak forgalmas, lepukkant, büdös, zajos részei is. közbiztonsággal nappal nem láttam problémát, amikor ott voltam, de ez is változó lehet.

Amit még érdemes tudni, többségében régi házak vannak, ami azért nagyon lényeges, mert ott még ólomból készültek a vízvezetékek, ami roppant egészségtelen, főzésre, ivásra nem ajánlott.

Vannak "vízszűrős" "játékkancsók", az ilyesmiken nem segítenek!

Bulinegyed iszonyatosan zajos tud lenni éjjel, reggel szutyok, de lehet, hogy egy év alatt kicsit változott a helyzet, nem tudom, nem vennék rá mérget.

2022. nov. 9. 00:20
 7/9 anonim ***** válasza:

A közlekedés viszont kiváló.

Közel a Városliget, stb.

Drága tud lenni, az biztos.

2022. nov. 9. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Elhelyezkedés jó.

Relatívan biztonságos, de attól függ melyik részén akarsz lakni. Van pár hely, ahol nappal is lehet látni csodákat.

Pl.: Almássy térnél napi szinte lehet látni verekedő, bedrogozott hajléktalan szerűségeket. Meg rengeteg kétes alakot.

Meg pont 1 hónapja hallgattam végig 3 cigányt, ahol arról beszéltek, hogy húzzák le a túristákat és nem félnek ember öltni stb... Persze kitudja ebből mennyi igaz, de V. kerületben ilyet még nem láttam :D

Nappal mindenhol biztonságos. Sötétedés után, már nem feltétlenül.

Meg vannak rettenetesen hangos, büdös részei, hiszen sok kocsma van. Rengeteg bulizó külföldi, így reggel sokszor kell a hányásokat kerülgetni.

2022. nov. 21. 23:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg airbnb lakás van, ami gyakran iszonyat gáz, mert általában ilyen helyekre a bulizó külföldi turisták jönnek, és csinálják részegen a fesztivált. Hallottam sztorikat, hogy a gangról hugyoztak le stb. az meg hogy hangoskodnak, az természetes. És persze hiába szólnál át, hogy nyugalmat szeretnél, semmit nem tudsz tenni.
2022. nov. 23. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!