Mennyire veszélyes hely a Losonci tér és környéke?
Éppen albérletváltásban vagyok, és találtam egy számomra közel tökéletes lakást a Losonci téren. Egy Corvin sétány végén lévő irodaházban dolgozom, szóval mindennap a környéken járok (Klinikák metrómegállótól megyek a Szigonyon végig), és - nappal -, azon kívül, hogy esztétikailag nyilván nem egy II. vagy V. kerület, semmi durvát nem tapasztaltam.
A szüleim viszont a környék híre miatt próbálnak erősen lebeszélni, és hát tény, hogy a Práter, Kálvária, Diószegi Sámuel valóban eléggé közel van.
Az lenne a kérdésem a környéken lakóktól / ott járatos emberektől, hogy valóban még mindig ennyire gáz ott a helyzet? Tudom, hogy néhány éve borzasztó volt, de most is a nagy ívben elkerülendő környékek közé tartozik? Éjjel (a körút felől megközelítve) még mindig nagyon veszélyes?
Mondd már meg, mit értesz veszélyes alatt. Magyarországon nem fegyverrel járnak az emberek az utcán.
Soha az életben nem volt veszélyes sem a Losonci tér, sem más környék az egész országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!