Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Melyik albérletet választanáto...

Melyik albérletet választanátok a helyünkben?

Figyelt kérdés

A)

IX. Erkel Ferenc utca, 82nm, 3 szobás, duplakomfortos (két fürdő), klímás, frissen felujított lakás, polgári házban, lift van, 3. emeleti. 20 perc az iskola, parkolás fizetős, munkahely 30 percre van.

A bérleti díj rezsivel együtt 255 ezer ft / hó.

B)

XIII. Tomori köz, 57nm, 2 szobás, 3. emelet, klíma itt is van, lift nincs, felujítás régen volt, de nem lelakott. 1 perc séta az iskola, parkolás megoldott a belső udvarban, munkahely 50 percre van.

A bérleti díj rezsivel együtt 175 ezer ft / hó.

Én minimálbért, párom nettó 5-600 között keres.

Mindkét tulajt ismerjük, jóban vagyunk, korrektek, ezért is ez a kedvezményes ár, de nem tudunk dönteni, ezért véleményeket szívesen fogadunk.

2022. nov. 5. 12:41
A kérdező szavazást indított:
A
B
18 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Neked kell eldönteni, hogy megér-e 80 ezerrel többet az, hogy ketten egy 3 szobás, két fürdős lakásban laktok vagy elég a kisebb lakás. Azért azt a havi 80-ast félre is lehet rakni önerőnek.
2022. nov. 5. 13:04
 2/14 A kérdező kommentje:
Hárman vagyunk, van gyerek is. Ugye a szobák számában benne van a nappali is mindkét esetben.
2022. nov. 5. 13:18
 3/14 anonim ***** válasza:
93%
Hat nekem a parkolas miatt csak a második jönne szoba nálunk két kocsi van én ráadásul nem is úgy dolgozok hogy a parkolást meglehetne uszni. A párom 4 re jár haza 20x2 ora igyis minden nap. Tudom meg lehet oldani de csak bejelentett lakcímmel nekünk ez nem jöhetett szóba.
2022. nov. 5. 13:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Hárman vagyunk, van gyerek is."

. Ezt írhattad volna a kérdés alá is, mert persze úgy A kényelmesebb.

2022. nov. 5. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Gyerekkel A)
2022. nov. 5. 16:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Igen, csak gondoltam, hogy suli miatt kikövetkeztethető, azért írtam bele, mennyire van az iskola.
2022. nov. 5. 16:42
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Én nem laknék a 9. Kerben.
2022. nov. 5. 21:05
 8/14 anonim ***** válasza:
90%
Igazából egyik se optimális. Egy iskolás gyerekkel azért kell 3 szoba. Viszont a belvárosba, olyan helyre, ahol a parkolás nem megoldott nem szívesen költöznék.
2022. nov. 5. 21:18
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
Nagyobbikat mert három emberre kevés a kisebbik.
2022. nov. 5. 23:20
 10/14 anonim ***** válasza:
81%

Mennyi időre költöztök és mennyi idős a gyerek?

Én még lehet, hogy így is a B-t választanám, mert akkor tud egyedül suliba járni, ha pont annyi idős.

De függ attól is, hogy mennyire azonos időben keltek, vagy mennyivel a gyerek előtt/után, a második szoba az elsőből nyílik-e, vagy a gyerek amúgy ki tud menni wc-re, a konyhába, amíg ti alszotok stb.

2022. nov. 6. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!