Mit csináljak, ha az albérlőim ezt tették a munkalappal a konyhában?
Látszik, hogy a forró edényt rajtahagyták sokáig.
Szerintem ki kéne fizetniük az új munkalapot.
A szerződés közjegyzői okiratba van foglalva, ahol van egy ilyen rész, ami az ingatlanban keletkező nem rendeltetésszerű használatból adódó károkat szabályozza.
Megjegyzem, közben még te nyerészkedsz rajtuk, hiszen nyilván keresel rajtuk.“
10-es.
Nem “nyerészkedés” ez, hanem befektetés. A bérleti díj nem más mint kamat. Jó lenne ha már ez az állítás torlődne a kommunista fejekből.
A kár amit a bérlő tett a bérleményben, nem fedi a mindennapos használat fogalmát.
Sőt, mivel nem 1 égési nyomról árulkodik a kép hanem többször is dohányoztak a lakásban vagy többen egyszer. Elég bizonyíték arra, h nem rendeltetésszerűen használják a bérleményt.
12-es
Miből feltételezed azt, hogy a bérlő tudta nélkül ment be a lakásba?
Ilyen szerződést nyomsz elém, már másnap az ügyészségi feljelentést kaptad volna a nyakadba.
Remelem megszivatnak, bár ilyen egyoldalú szerződéssel sajnos védve vagy Te …
3 albérlő lakik a lakásban, és csak az egyikük volt ott, amikor odamentem ellenőrizni a lakást, ő körbevezetett, és akkor láttam meg a konyhapultot, rákérdeztem, hogy mi ez, ő azt mondta, hogy nem tudja, megkérdezi a többiektől, ha hazajöttek.
A bérleti szerződést nem én írtam, hanem a közjegyző.
Én látom a kör alakot a pulton, kirajzolódik, valószínű, hogy egy edényt hagytak rajta.
Nem szoktak dohányozni, cigaretta szagot sem éreztem sosem, amikor ott voltam.
És most kiköltöznek?
Mert engem nem érdekel, milyen a lakás, amíg lakják, hanem mikor átveszem, akkor kérem rendezve átadni.
És igen, neki kell helyrehozatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!