Budapest XV. Kerületéről vélemények?
Sziasztok!
Megpróbálom rövidre fogni: Nógrádi vagyok és szeretnék Budapestre menni munka végett, szívesen laknék is ott, viszont ilyen őrült világban jelenleg az albérletet nem erőltetném. Találtam olyan állást, amely a XV. Kerületben van és biztosít szállást is. A hangsúly azon van, hogy érdemes-e megcélozni azt a kerületet vagy sem. Mondjatok jót/rosszat, szívesen meghallgatom. Ja, és köszönöm!
Különben Budapesten nagy a fluktuáció, kevés az állandó lakos és jellemzően nem ismerik egymást az emberek.
Szóval jellemzőnek infrastruktúrát vagy épületek állapotát lehet megmondani egy ilyen kérdésre.
Szerintem ahogy megyünk bele a gazdasági válságba, úgy lesz egyre nehezebb a nagyvárosokban a kertes vidékhez képest. De a XV. kerületben van kertes övezet is, meg lakatlan ipari telkek is. Szóval lehet cserekereskedelemre számítani ott, ellentétben a belvárossal.
Nem vérszerződést kötsz, kipróbálod, ha nem tetszik otthagyod!
XV nem hírhedt, nem rossz és ha még a munka is bejön, akkor nincs gond!
Ami nem mindegy, hogy kikkel kell együtt laknod. Ez fontosabb mint a kerület, de ez majd akkor derül ki!
Mindenedet zárd és poloskát ne vigyél haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!