Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Ez a lakás jól néz ki?

Ez a lakás jól néz ki?

2022. szept. 23. 19:32
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tetszik,szívesen laknék benne ! Hasonlóban laktam évekkel ezelőtt, és ott is nagyon jól éreztem magam.
2022. szept. 26. 12:39
 22/23 anonim ***** válasza:

Lol mintha a Simsből mutattál volna screenshotot.

Ez az a tipikus kommersz agglegény lakás, pontról pontra minden van benne ami kell, s tiszta is, de elég semmilyen mintha úgy lett volna gépen tervezve hogy ne kellje sokat renderelni.

2 főnél többet már nem tennék bele, mert zsufis, de egy egyedülállónak vagy egy fiatal párnak még oké.

Gyereket tuti nem költöztetnék be, mert minden olyan fehér és zsúfolt, ha elkezd játszani, tuti bukod a kauciót.

Az ár szerintem is attól függ milyen a környék, közlekedés, munkalehetőségek a közelben.

2022. okt. 14. 18:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem tök ízléstelenül van berendezve, semmi nem illik semmihez, ronda, de funkcionális.
2022. okt. 14. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!