Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Van olyan selfstore Budapesten...

Van olyan selfstore Budapesten, aminek nyíltan publikusak az árai?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy furának fogtok nézni, de elsődleges tájékozódásnál nem szeretek regisztrálni és mindenféle adatot megadni magamról (a kéretlen keresgélések miatt), hanem ha igénybe akarok venni egy szolgáltatást, akkor árlista, elolvas és döntök.

Google a barátom segítségével keresgéltem és találtam is néhány selfstore szolgáltatót. (Bérelhető mini raktárakat az átmenetileg felesleges bútoraimnak.) És mindenhol ajánlatkérés van, adjam meg a mailcímet és a telefonszámot. Nem szeretném.

Ha valaki ismer olyat, hogy: ennyi négyzetméteres, havonta X forint, és ez ki is van írva, azt megköszönném.

2022. aug. 13. 07:27
 1/3 Gugu Gabor ***** válasza:
75%

8

Telefon számot láttam ki irva talán érdemes lenne felhivni őket

2022. aug. 13. 10:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Régen publikus volt, én nézegettem, aztán el is szörnyedtem mennyibe kerül, lehet, hogy ezért szedték le.
2022. aug. 13. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A nyugatinal van a Jokai utcaban!!! Nagyon igenyes es applikacioval mukodik! Automata rendszer!!!

2022. aug. 14. 05:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!