Budapesten van olyan apartman aminek van olyan szobaja amit a szeptembertol indulo tanevre ki lehet berelni? Vagy csak kevesebb idore?
Figyelt kérdés
2022. aug. 6. 12:04
1/3 anonim válasza:
Vannak erre megfelelő weboldalak, csoportok, ám a gyakori nagyon nem esik ebbe bele...
Tanuld meg minimum józan paraszti ésszel használni az internetet, ha már rendelkezésedre áll. ><"
2/3 anonim válasza:
Na most én kíváncsiságból idekattintottam, milyen hasznos válasz jött erre. Sajnos nem derül ki, milyen weboldalak, csoportok vannak. Albérletet (teljes lakást) azonnal találni, de bérelhető szobába én nagyon ritkán botlottam. Teljesen jó a kérdés, mert ha hasznos válaszok lennének, az másnak is jó lenne, nem csak a kérdezőnek.
3/3 anonim válasza:
Nem "apartman" jellegű, hanem több szobás lakásokban kiadó szobákkal Dunát lehet rekeszteni. A hirdetésekben (pl. ingatlan.com) úgy szúrod ki, hogy "csak szoba". De az árából és a méretből is könnyen lehet következtetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!