A főbérlőnk kényszerít minket hogy a barátnője takarítson nálunk napi 40 ezer forintért. Több alkalommal is akarja küldeni? Mit tegyünk?
Én már attól rosszul lennék, hogy órákon át egy idegen van az otthonomban.
A megjegyzéseket meg tuti nem viselném el.
Lehet, hogy megharagszol, de akkor is megkérdezem:
Ti teljesen hülyék vagytok??!
Meg kell kérdezni hogy hol a nyugta? És mutassa már be a vállalkoói papírjait, hogy takaríthat.
Ja, egyik sincs? NAV...
Jesszusom, nagyon buták vagytok. Ne viccelj már, amikor felhozta volna ezt a tulaj, képen nevettem volna. Ha köti az ebet a karóhoz, akkor albérlet felmondás. És biztos be nem engedném ezt a nőt. 40 ezer Ft... Hagyjuk már. Legjobb esetben is 12k-t adnék 8 órára, de nem így, hogy nem én kértem.
Mondjátok fel. Most. Ez őrült.
Sajnos nem kamu, tényleg őrült a főbérlő nő,a takarításban éli ki magát,pedig nagyon gazdagok,bármi más hobbija lehetne,ehelyett ő a mi wcnket ellenőrizgeti, meg terrorizál minket ha már egy kis port vagy vízkovet talál valahol.igen a NAV számla nekem is eszembe jutott.
Ráadásul a nő még be akart zárkózni egyedül a háló szobába hogy majd ő úgy takarít,hogy a barátomat ne zavarja,plusz a ruháimat is ki akarta pakolni a szekrényből meg vissza. Kénytelenek leszünk váltani,csak nehéz találni jót.
Na most akkor a főbérlőd takarított, vagy a barátnője...????
Egyáltalán hogy megy be a lakásotokba????
Fel sem merült benned, hogy 5ezres órabér az kb. 2-3x-os összeg, a normál takarítási órabérekhez képest????
valami nincs rendben....
Cseréljetek zárat.
Ha a hozzájárulásotok nélkül be akar jönni, akkor az magánlaksértés.
Ő takarítani akar, ti a szolgáltatást nem kéritek, ennyi.
Ha pettog, akkor bizonyára fent van a google tértképen ez a kiadó lakás, lehet véleményezni a történet megosztásával együtt.
Ha meg nincs fent, akkor felteheted te, csak hogy aki rákeres, hogy hol is van az a kiadó lakás, megtalálhassa.
Néhány tulajdonos (felejtsük már el a főbérlőt, nincs ilyen...) túl sokat képzel magáról. Volt olyan ismerősöm, aki egy alagsori kis lakást bérelt, a felette lakó tulajdonos a távollétében, takarítás címszó alatt belenézett a cuccaiba, és mivel az egyik táskában antidepresszáns és egyéb, pszichiáterek által használt gyógyszereket talált, este azzal fogadta, hogy ki van rúgva, diliseknek nem kiadó, még egy éjszakája van, reggel tűnés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!