Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Akik kiadták a lakásukat:...

Akik kiadták a lakásukat: megbántátok? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés

2022. júl. 29. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem értesz a felújításhoz, festéshez, akkor ráfizetéses lehet.
2022. júl. 29. 09:05
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Szét kell választani a dolgokat.

A saját lakásodat, otthonodat adod ki, vagy egy befektetést.

Ha jól csinálod, akkor nincs mit megbánni rajta.

2022. júl. 29. 11:05
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Évtizedes régi ismerősnek adtam ki picit áron alul. Nem bántam meg.
2022. júl. 29. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én jó sok éve falun adtam ki házat, és megszívtam, mint a torkosborz. Mikor beköltöztek, már nem voltak annyira jók és aranyosak, mint addig. Könyörögni kellett a havidíjért, a rezsi fizetéséért, semmi nem úgy ment, ahogy megegyeztünk. Írott szerződés is volt. A vége nagyon zűrös lett, rendőrrel, polgárőrökkel, kilak(pak)oltatással, ááá. Én soha nem mernék már semmit kiadni.... :-/ Megbántam persze, hogy a kérdésre is válaszoljak, de persze a bérlők többsége rendes ember, aki élni-lakni akar, és nem kihasználni. Csak én kifogtam egy tróger párt, akik amúgy teljesen rendben lévőnek adták elő magukat. Balek voltam. Utóbb tudtam meg, ezt játszották el mindenhol, ahol laktak, sok tarozást hagytak hátra.
2022. aug. 3. 22:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ja és bocs, előző vagyok, talán számít, hogy NEM etnikumnak adtam ki, hanem rendesen gyárban és építkezésen dolgozó, teljesen rendben lévőnek tűnő párnak.
2022. aug. 3. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!