Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Laknál a belvárosi albérletház...

Laknál a belvárosi albérletházban Pesten?

Figyelt kérdés

[link]

3-4 ágyas szoba havi 100 ezer rezsivel. Jó kis ajánlat mi?

2022. júl. 4. 09:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
Hasonló szolgáltatásokkal elkérnek ilyen szobákért 300e Ft-ot is Bécsben, európai szemmel ez nagyon jó ár, egyetem meg buli van Pesten is. Nem te vagy a célközönség.
2022. júl. 4. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

"A mostani vilagnak lassan vege."

Tök jó, és addig anyáddal laksz otthon? :D

2022. júl. 4. 18:03
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Amúgy szeretem ezt amikor a csóró prolik jönnek ezekkel, hogy "hádemennyimá" mert ők ugyanennyiért tudnak Pesterzsébeten is 1,5 szobás, felújítatlan csótányos panelt ahol élhetsz egy házban a kokerókkal.
2022. júl. 4. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Tegyük hozzá, tény, nem feltétlenül olcsó. De cserébe így meg is van szűrve a közönség, mert csak nem mindegy, hogy gazdagék gyerekeivel biliárdozol meg szürcsölöd a sört a tetőteraszon, vagy munkásszállóban vagy röhögsz a fingós poénokon a Józsikkal.
2022. júl. 4. 18:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A koncepcióval semmi bajom nincsen, sőt, viszont szerintem is drága. Ennél azért lehet szobát bérelni olcsóbban, szobatárssal pláne.
2022. júl. 5. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
és hozzátenném, hogy értem, hogy modern, zárt, biztonságos, közösségi helyiségek stb., de nekem ezek a dolgok nem érnének meg ennyi pénzt. Pláne úgy, hogy ez mind azért nagyban függ attól is, hogy kikkel élsz együtt. Lehet kulturáltak stb., de attól még nem biztos, hogy jóban lennénk és akarnánk együtt lógni, ekkor pedig felesleges nekem a biliárd asztal például.
2022. júl. 5. 11:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Tokomkivan:

Attol nem kell az anyjaekkal eljen, csak ugy alljon hozza hogy valtozik a vilag.

Nezd a gazdasagi elemzoket ok is megmondjak a tutit. Hogy mire lehet szamitani a közeljövőben

2022. júl. 14. 17:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!