Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » 2+1 cica az albiban?

2+1 cica az albiban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan egy éve albérletben elek a 2 cicammal, természetesen a tulaj tudtával és beleegyezésével.

Az egyik cicám immunbeteg, s a napokban talaltam egy alapítványi oldalon egy szinten ugyanebben a betegségben szenvedő kiscicat. Mivel borzalmasan szeretek állatokon segíteni, szeretném örökbe fogadni, csak az a gond, hogy nem merem megkérdezni a tulajtól. Hely lenne, elférnének bőven, természetesen ennivaloban és szeretetben sem szenvedne hiányt, azonban felek feltenni a kérdést a foberlonek.

Szerintetek hogy kene puhatoloznom anélkül, hogy egyenesen rákérdeznek eleinte ?

Köszönöm a segítő szándékú válaszokat :)

(Mielőtt beszolna valaki, van párom, nem vagyok “macskas néni.)

24N

2022. júl. 3. 16:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszi!

Sokat vacillaltam én is, de tudtam, hogy ha nem fogadom be az akkor két hónapos talált beteg cicat, akkor vagy soha senki nem fogja vagy egyszerűen altatjak a menhelyen, szóval hazahoztam.

Nagyon sok szakirodalmat is olvastam, ezek alapján nagyon minimális fertőző képesség látszott (nyilván olyan körülményeket is biztosítók, figyelek erre), úgyhogy nem gondolom, hogy probléma lesz. Nyilván nem 100 százalék, de az életben semmi nem az, mindenesetre figyelek rájuk, amennyire csak tudok és arra, hogy ne legyen gond. Felvrol van szó egyébként.

2022. júl. 4. 18:27
 12/12 anonim válasza:
100%
Minek több cica anál jibb
2022. júl. 29. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!