Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Tulajdonosok! Miért érzitek...

Tulajdonosok! Miért érzitek úgy, hogy nektek emelni kell az albérlet árát?

Figyelt kérdés

Rá vagytok szorulva a bérlő pénzére, vagy csupán azért emeltek, mert miért ne alapon?

Nem csak nektek emelkedtek a kiadásaitok, nem csak nektek van bármilyen gondoltok, hanem a bérlőnek is ugyanúgy meg kell venni a megdrágult élelmiszert és neki ugyanúgy ki kell fizetni a számlákat.

Tehát a bérlő is fizetésből él, úgy mint ti,csak annyi különbséggel, hogy neki senki nem ad havonta 120-180.000 forintot a markába, hogy jobban tudjon élni.

Ja és mielőtt kifakadnál, hogy a bérlő lelakja a lakásodat,azért emelsz lakbért és rá kell költeni a lakásra 200.000.000 forintot, akkor ne add ki és nem lesz lelakva.

#Drága albérlet, fölösleges lakbér emelések.
2022. jún. 8. 06:59
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
94%

Tanárok, ápolók esetén ott a hivatás. Ehhez értenek, ezért tanultak, ezt szeretnék csinálni. Nem fognak felmondani és Lidl-kasszásnak menni, hogy kb. 100ezerrel többet keressenek.

2022. jún. 8. 15:39
 32/53 anonim ***** válasza:
32%
#31: ez így teljesen rendben van, csak akkor nem kell nyavalyogni, hogy kevés a pénz.
2022. jún. 8. 15:43
 33/53 anonim ***** válasza:
75%

"Te egyedül saját magadért vagy felelős, senki másért. Ez a "Nem lehet mindenki..." duma csak felelősségáthárítás. Nem is kell "mindenkinek...", hanem csak neked."

Nagyon önös érzelemvilág ez.

Mért, ha neked megvan az anyagi biztonságod, azzal megelégedsz?

Elég baj az, elárulom, más embererek NEM.

Egészséges ember messze nem elégedik meg ezzel, és fáj neki, ha másokkal igazságtalanul bánik a társadalom, és sokat foglalkozik vele, hogy ez változzon.

2022. jún. 8. 16:08
 34/53 anonim ***** válasza:
74%
#33: figyu, én teljesen magam alatt vagyok, kéne még 300 milka, hogy álmaim házát megvegyem. Nem állnátok össze páran kisegíteni? Úgy érzem nagyon igazságtalanul bánik velem a társadalom, minden forintért meg kell dolgoznom, senki nem segít ki. El vagyok nyomva!!
2022. jún. 8. 16:14
 35/53 anonim ***** válasza:
21%

34: De igen, ezen dolgozunk rendszerváltók. Csak gázvagyonunk annyi van, hogy 900 000/fő/hó alapjövedelmet kalkuláltak belőle 4 évvel ezelőtt minden egyes magyar állampolgárnak. Csak lopják ingyen. Aztán ott a víz, azt is lopják, velünk meg fizettetik.

És akkor ez még csak 2 erőforrása Magyarországnak.

Hihetetlen gazdagság van itt, ami járna neked is alanyi jogon, azon dolgozom én is, hogy megkapd.

2022. jún. 8. 16:20
 36/53 anonim ***** válasza:
21%

32: A kommentelő nem magáért "nyavalyog", hanem másokért. Nem jön le a szövegkohézióból, hogy nem ebben a rosszul fizetett szegmensben dolgozik?

Mások helyett pedig nem tud felmondani, de igénye van rá, hogy jobb anyagi viszonyok közt éljenek ők is, és dolgozik ezen, foglalkozik a témával.

2022. jún. 8. 16:56
 37/53 anonim ***** válasza:
72%
Jajj, hát ez a lehetsz ami csak akarsz annyira szar duma, és + áldozathibáztatás is.
2022. jún. 8. 17:33
 38/53 anonim ***** válasza:
92%
Én is most akarok árat emelni (lakáskiadó vagyok). Nagyon rendes a bérlőm, szeretném ha maradna, de a lakás messze a piaci árak alatt van most kiadva. De úgy szeretném megemelni, hogy még úgy is a piaci ár alatt legyen, mert rendes a bérlőm, és az sokat ér. 20.000 Ft-ot emelhetnék, ha a piaci árakhoz igazítanám, de + 10.000-et fogok kérni.
2022. jún. 9. 14:30
 39/53 anonim ***** válasza:
95%
38-as, ez így korrekt, viszont, ha +20e lenne a piaci ár akkor azért nem igaz, hogy "messze" a piaci ár alatt van, sőt emeléssel már csak 10 ezerrel lesz alatta. Azért az nem olyan sok. Nekem van olyan ismerősöm aki 70 ezerért lakik egy olyan lakásban amit kb 120 körül lehetne kiadni, na az van bőven piaci ár alatt.
2022. jún. 9. 15:00
 40/53 anonim ***** válasza:
91%

Én is emelni fogok júliustól, mikor kiköltöznek a mostaniak.

3 éve adom ki 100 ezerért. Idén a környéken ez a méret már 125-130 ezerért megy. Felhozom piaci árra.

2022. jún. 9. 15:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!